Militarul din Barlad care a batut o femeie cu ciocanul a fost trimis in judecata

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:01 Life
Militarul din Barlad care a batut o femeie cu ciocanul a fost trimis in judecata

In plus, militarul este acuzat ca i-a lovit cu ciocanul si pe parintii tinerei.

Militarul din Barlad. Militarul este acuzat ca a intrat in casa familiei fostei sale iubite si ca a batut-o cu ciocanul. Acesta este acuzat este acuzat ca i-a lovit si pe parintii fetei.

Conform unui comunicat de presa transmis astazi, de catre Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi, plutonierul fiind acuzat ca a intrat in casa fostei iubite si a lovit-o pe ea si pe rudele sale.

Militarul din Barlad

Militarul din Barlad

„La data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, inculpatul a intrat fără drept şi fără consimţământul prealabil în locuinţa fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinţii săi într-un sat din judeţul Vaslui.

După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, inculpatul a exercitat violenţe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuinţă, lovindu-le cu un ciocan cu preponderenţă în zona capului, dar şi în alte zone alte corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenţia de a le suprima viaţa”, se arată în comunicat, potrivit Mediafax.

Conform aceleiasi surse, la jumătatea lunii mai militarul si-a amenintat fosta prietena la telefon.

„Din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a ameninţat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violenţă şi cu moartea, precum şi cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia şi a membrilor familiei sale”, precizează procurorii miliari.

Se pare ca plutonierul era angajat al Ministerului Apararii Nationale.

Publicat: 20 Aug. 2019, 16:01 Life
Pe aceeași temă