Mihai Trăistariu aleargă toată ziua la concerte! ”Oboseala mi-a intrat și-n oase, dar și-n suflet”

Publicat: 26 Aug. 2020, 14:31 Vedete

De dimineață până seara, Mihai Trăistariu e pe drumuri! Ba concert, ba cumpărături sau la frizerie, iar pare-se că acum oboseala l-a ajuns din urmă.

Unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România a fost nevoit, ca multe alte vedete, să stea izolate la domiciliu pentru o perioadă, după ce oficialii au pus România sub stare de urgență. Acum, însă, având în vedere că ne țara noastră se află sub stare de alertă, artiștilor le este permis să susțină concerte, dar, evident, respectând normele de distanțare fizică și igienă impuse.

Și, totuși, pe rețelele de socializare, Mihai Trăistariu postează zilnic fotografii cu el, în dreptul cărora scrie câte un mesaj. În urmă cu o zi, artistul a mărturisit că se află la malul mării, acolo unde a trebuit să susțină un concert.

”Gata și concertul de o oră din stațiunea Venus. Trezit la 7 dimineața, după 4 zile de concerte în Timișoara … apoi azi un druuum luuung cu mașina spre Venus … Oboseala mi-a intrat și-n oase dar și-n suflet …
🤣🤣🤣 O să dorm vreo 15 ore să mă refac.
❤❤❤ Da’ de unde ?! Mâine dimineață am de făcut poze cu turiștii azați la apartamentele mele din Mamaia Nord, le aduc facturile, bașca m-am programat la tuns la 11.30 în Constanța. Ca să fiu frumos de tot”, scria Mihai pe social media.

View this post on Instagram

Gata și concertul de o oră din stațiunea Venus. Trezit la 7 dimineața, după 4 zile de concerte în Timișoara … apoi azi un druuum luuung cu mașina spre Venus … Oboseala mi-a intrat și-n oase dar și-n suflet … 🤣🤣🤣 O să dorm vreo 15 ore să mă refac. ❤❤❤ Da' de unde ?! Mâine dimineață am de făcut poze cu turiștii cazați la apartamentele mele din Mamaia Nord, le aduc facturile, bașca m-am programat la tuns la 11.30 … la @topaz_skin_hair_and_beauty în Constanța. Ca să fiu frumos de tot. ❤❤❤

A post shared by Mihai Traistariu (@mihaitraistariu) on

Cum a făcut bani Mihai Trăistariu în pandemie

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit modalitatea de a face bani, după ce autoritățile au impus măsurile de relaxare. Artistul se ocupă acum de afaceri, iar acum le închiriază turiștilor apartamente pentru a câștiga bani.

„Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând. Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum”, a adăugat el.

Publicat: 26 Aug. 2020, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă