Mihai Bobonete, dezvăluiri sincere după 25 de căsnicie cu soţia lui: ‘Pot spune clar că…’

Publicat: 25 May. 2021, 14:48 Vedete

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România. Are o carieră de succes pentru care a muncit din greu şi o familie frumoasă cu care vedeta se mândreşte ori de câte ori are ocazia. Recent, actorul a publicat pe reţelele de socializare un mesaj pentru soţia sa cu care are o relaţie de 25 de ani.

Viaţa lui Mihai Bobinete este foarte încărcată în ceea ce priveşte activitatea sa. Deşi este mai mereu la filmări, pentru serialul „Las Fierbinți” sau alte emisiuni, îndrăgitul actor a reuşit să se împartă cu succes între job şi viaţa de familie.

Bobo, aşa cum este cunoscut de prietenii săi, s-a căsătorit civil din anul 2003 cu Cătălina, iar nunta a avut loc în 2007 la Vama Veche. Cuplul are şi doi copii minunaţi, Octavian în vârstă de 11 ani și Maria de 5 ani.

Recent, prezentatorul TV a anunțat pe rețelele de socializare faptul că sărbătoreşte 25 de ani de când şi-a cunoscut jumătatea şi mama copiilor. Pentru că a fost un eveniment extrem de important, Bobo a transmis şi un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare.

„Acum, după 25 de ani de când te-am cunoscut, pot spune clar că ești unica și singura mea dragoste adevărată! Te iubesc! La mulți ani! Cadoul mai pe seară, când termin cu munca asta”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram.

Cum reuşeşte Mihai Bobonete să se împartă între familie şi carieră

În cadrul unui interviu, Bobonete a explicat cum reuşeşte să împace viața de familie cu cariera.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place și iau și bani pentru asta. Lumea nu știe că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi și că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc.

Îmi amintesc cum într-o seară venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin fața mea și o întreb pe soție: De când merge Maria? Astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră și nu se mai întorc niciodată…”, povestea Mihai Bobonete.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 May. 2021, 14:48 Vedete
Pe aceeași temă