Mihai Bobonete agresat de un taximetrist? Octavian Strunilă a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat cu celebrul actor

Publicat: 12 Jun. 2021, 15:05 Vedete

Mihai Bobonete a fost la un pas de a fi bătut de un taximetrist în Capitală. În cadrul podcastului său, celebrul actor a dat detalii despre experienţa nefericită prin care a trecut.

Pentru că în perioada pandemiei spectacolele au fost interzise, Miahi Bobonete a găsit rapid o soluţie prin care să fie aproape de publicul său. Mihai Bobonete are de câteva luni un podcast pe Youtube, intitulat ”Da bravo”, iar recent bunul său prieten Octavian Strunilă a fost invitat pentru a depăna amintiri.

Cei doi artişti sunt prieteni de mulţi ani de zile, iar împreună au multe momente frumoase şi amuzante. În cadrul intterviului aceştia au vorbit despre una dintre cele mai teribile episoade în care Mihai Bobonete și Octavian Strunilă au fost la un pas să fie bătuți crunt de un taximetrist din București.

Cum s-a întâmplat totul

Se pare că taximetristul ar fi refuzat să îi ducă la destinație, așa că cei doi au luat un alt taxi. Supărat şi nervos din cauza situaţiei în care se aflau, Octavian Strunilă a sunat la dispecerat să-l reclame pe șofer. Ce a urmat pare o scenă desprinsă dintr-un film…

”Mai ții minte cu taximetristul care te-a bătut din cauza mea? Am plecat din Fire și am urcat întru-un taxi. Și îi spunem Calea Vitan 203. Și taximetristul zice că nu ne ia, că el nu merge în direcția aia. Am coborât din taxi și am urcat în taxi-ul din spate. Între timp, am sunat la dispecer și am spus că numărul TXT n-a vrut să ne ia.

Când am ieșit dintr-un pasaj, șoferul cu TXT a venit în spatele nostru. Eh, tu ai stat în taxi în față și eu în spate. Taximetristul a venit să te bată cu o bâtă de baseball, crezând că tu ești capul răutaților. Eu făcusem răul, tu nici nu știai de ce te bate ăla. Ăla îi spune taximetristului: Deschide că îți sparg geamul!”, a povestit Otavian Strunilă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 12 Jun. 2021, 15:05 Vedete
Pe aceeași temă