Ce a putut să spună Mihai Bobonete despre Antonia în emisiunea lui Cătălin Măruţă: „Știai că puteai fi nevasta mea?”

Publicat: 13 feb. 2024, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Ce a putut să spună Mihai Bobonete despre Antonia în emisiunea lui Cătălin Măruţă: Știai că puteai fi nevasta mea?

Mihai Bobonete a fost recent invitat în emisiunea La Măruță, acolo unde, printre altele, şi-a spus părerea sinceră despre Antonia. Celebrul actor de la ProTV i-a luat apărarea artistei, după ce a fost criticată că nu vorbește corect limba română.

Antonia este fără doar şi poate una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Deşi talentul său a fost întotdeauna apreciat, oamenii au criticat-o pentru că nu vorbeşte corect limba română. Iubita lui Alex Velea a explicat în repetate rânduri că a crescut departe de ţara noastră, din acest motiv nu reuşeşte să se exprime aşa cum şi-ar dori.

Mai mult, artista a recunoscut în repetate rânduri că a refuzat să apară la TV sau la podcasturi, pentru că se temea că oamenii o vor judeca pentru greșelile sale gramaticale.

Mihai Bobonete a sărit în apărarea Antoniei

Invitat în emisiunea La Măruță, Mihai Bobonete a dezvăluit că Antonia a acceptat propunerea de a apărea la podcastul său, iar cu această ocazie a descoperit ce om minunat este.

Mihai Bobonete: Ce ai avut la podcast ultima dată? Că a fost ceva serios. Am vrut să chem și eu, dar a fost serioasă discuția.

Cătălin Măruță: Am avut unul fain de tot, cu Dan Oros, care a fost la Google.

Mihai Bobonete: Aaa… Bravo! Tu acum te-ai axat pe valori internaționale. Eu am făcut cu Antonia.

Cătălin Măruță: Păi cum?! Că și Antonia este internațională.

Mihai Bobonete: Să știi! Chiar vorbeam cu Antonia. Ea e o persoană foarte dragă mie, pentru că eu și Alex suntem frați din Craiova, deci na… tu ești la Târgu Jiu. Chiar așa am început podcastul, «Știai că puteai fi nevasta mea? Și am zis, simplu. El a plecat mai devreme, pentru că a avut aia cu Star-ul și nu știu ce». Eu de Velea eram la un cartier distanță.

Cătălin Măruță: Și nu te-a sunat Velea după aceea? Sau încă nu a văzut podcastul?

Mihai Bobonete: Nu, pentru că suntem prieteni. (…) Ziceam că Antonia este o persoană foarte drăguță așa, dar faptul că a trăit și a crescut acolo, dacă uneori mai face câte un dezacord sau ceva nu este că e vreo proastă care habar n-are să vorbească limba română. Efectiv, ea a crescut și s-a născut vorbind limba engleză.

Cătălin Măruță: Da, are și accentul acela. Mie mi-ar plăcea să vorbesc prost româna cum vorbește ea, dar să am accentul acela și să știu engleza aia.

Mihai Bobonete: Așa zic și eu, dar nu vezi că la Duolingo nu trec de nivelul 2.

 

Publicat: 13 feb. 2024, 11:34 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă