Mihai Bobonete, dezvăluiri neaşteptate despre fosta soţie a lui Răzvan Simion: ‘Mă rugam să o calce tramvaiul’

Publicat: 26 Apr. 2021, 11:37 Vedete
Mihai Bobonete, dezvăluiri neaşteptate despre fosta soţie a lui Răzvan Simion: ‘Mă rugam să o calce tramvaiul’

Răzvan Simion și actorul Mihai Bobonete sunt prieteni de foarte mulţi ani. Deşi cei doi se înţeleg extrem de bine, nu acelaşi lucru a dezvăluit actorul despre fosta soţie a prezentatorului de la Antenă. Se pare că, între Diana și simpaticul artist a existat întotdeauna o adevărată luptă.

Celebrul actor l-a invitat pe bunul său prieten la podcastul pe care îl realizează pe pagina sa de YouTube, acolo unde au făcut dezvăluiri nemaiştiute din trecutul lor.

La un moment dat, Mihai Bobonete şi-a adus aminte de fosta soţie a lui Răzvan Simion despre care a făcut o afirmaţie surprinzătoare: „Mă rugam să o calce tramvaiul”.

Dialogul dintre cei doi a continuat:

Bobonete: „Să știi că ești singurul meu prieten căruia i s-a potrivit divorțul ca mănușa”.

Răzvan Simion: „N-aș spune….”

Bobonete: „Ba da, îmi aduc aminte de momentele alea când îți aducea berea la pisoar, în club…ca să nu te vadă nevastă-ta și tot mă rugam ca la un moment dat să o calce tramvaiul. Acum, dacă o asculta, singur mă înjură. Dar la cât m-a înjurat ea de când mă știe, nu mă mai interesează o înjurătură în plus”, a afirmat, amuzat actorul.

Fosta soție a lui Răzvan Simion locuiește în prezent cu iubitul și cei doi copii

Diana a stat o vreme în București, după separare, după care a realizat că nu poate să se descurce singură cu creșterea copiilor, mai ales că se împărțea între casă și serviciu, așa că i-a luat și a plecat la Timișoara unde are rude. Acolo, Diana Simion a început viața de la zero! Femeia s-a apucat să-si construiască o casă spatioasă pentru ea și copii, iar în aproximativ un an a reușit să o ridice și să se și mute în ea!

După ce s-a liniștit și s-a mutat în casă nouă cu Ianca și Tudor, la câțiva ani după divorț, Diana Simion a avut curajul să înceapă o noua relație. Astfel, soarele a răsărit și pe strada ei, iar Dumnezeu i l-a scos în cale pe Radu, bărbatul care a reușit să o cucerească. Diana și Radu, partenerul ei de viață, se înteleg de minune, se pare!

Bărbatul locuiește în casa Dianei și are o relație frumoasă și cu cei doi copii, Ianca și Tudor. Cei doi adoră să petreacă timpul împreună acasă, cu copiii, gătesc des împreună, fac curățenie în curte, plantează flori și se bucură unul de celălalt. În mai toate postările de pe unul din conturile de socializare ale Dianei Simion, atât ea, cât și iubitul Radu apar zâmbind, în diverse ipostaze care arată că sunt o familie fericită.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao, capturi YouTube

Publicat: 26 Apr. 2021, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă