Mihaela Rădulescu revine la TV! Ce emisiune va prezenta

Publicat: 28 Jun. 2021, 11:30 Vedete

Frumoasa Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane! Cea care a făcut parte din emisiunea ”Ferma” și jurată a emisiunii ”Românii au Talent”, se întoarce, din nou, la TV!

Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane, iar vestea a fost primită cu multă bucurie de către admiratorii săi de pe rețelele de socialiare. Chiar pe instagram, vedeta a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de culoare galbenă, iar în dreptul acesteia a scris ”Secret mission” (n.r. ”Misiune secretă”), lucru ce a dus cu gândul la faptul că aceasta va fi parte a proiectului „Masked Singer România”. Până în acest moment, nu a fost confirmată informația conform căreia Mihaela Rădulescu va face parted in show-ul fenomen de la PRO TV. Anul trecut, din juriu au făcut parte Ana Morodan, Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Inna, arată Click.

Care este cel mai mare regret al Mihaelei Rădulescu

Din câte se pare, vedeta ar fi încercat de mai multe ori să rămână însărcinată, însă fără rezultat. Mai mult, Mihaela Rădulescu a recunoscut că la un moment dat s-a gândit chiar să adopte un copil.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit libertatea.ro.

„Aş fi făcut mai mulți copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi de succesul profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, a adăugat vedeta.

Cum reușește Mihaela Rădulescu să se mențină în formă

Ajunsă la vârsta de 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată incredibil de bine. Aparițiile sale sunt spectaculoase și își pune mereu trupul în valoare. Dar ce face, de fapt, pentru a avea un trup de invidiat? Vedeta, prezentatoarea de la ”Ferma”, show-ul fenomen de la Pro Tv, a dezvăluit câteva secrete care țin de frumusețe și sănătate.

”Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume”, spune Mihaela Rădulescu.

sursă foto: arhivă CIAO / capturi video youtube

Publicat: 28 Jun. 2021, 11:30 Vedete
Pe aceeași temă