Mihaela Rădulescu a încasat bani grei pentru o reclamă alături de Florin Dumitrescu şi Andrei Aradits

Publicat: 19 nov. 2019, 16:36 Autor: Simona Vedete

În urmă cu scurt timp, vedeta a filmat pentru o reclamă la un lanț de magazine, împreună cu Florin Dumitrescu și Andrei Aradits.

Mihaela Rădulescu, bani grei pentru o reclamă. În urma acesteia, diva a primit bani frumoși, iar acum s-a aflat și cât. Mihaela a avut un an 2019 foarte bun, din punct de vedere profesional, fiind prezentatoarea show-ului “Ferma – Un nou început”, alături de Cristian Bozgan.

Iar acum încheie în forță, cu o reclamă la un lanţ de magazine pentru care a fost plătită cu o sumă în euro cu patru zerouri, potrivit Click.ro.

Însă asta nu e tot. Aparent vedeta cere 5.000 de euro ca să apară la un eveniment monden, iar motivul este dat de distanța față de casă. De aceea este o prezență extrem de rară la evenimentele de top din Capitală.

Mihaela Radulescu nu reuseste sa aiba vacante de cand e cu Felix Baumgartner

În timp ce unele vedete autohtone nu ratează nici un eveniment monden și sunt mereu în lumina reflectoarelor, Mihaela este o prezență rară.

Fostul jurat de la “Românii au talent” cere cel puțin 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, dupa cum au declarat, pentru Libertatea, surse din rândul organizatorilor de evenimente.

Mihaela Rădulescu justifica suma prin notorietate și prin faptul că trebuie să ia avionul din Monaco la București, fiind o cheltuială importană pentru ea.

Publicat: 19 nov. 2019, 16:36 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă