Michael Douglas, în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu tatăl său

Publicat: 10 Dec. 2019, 11:03 Vedete

Legendarul Kirk Douglas a împlinit 103 ani, tatăl lui Michael Douglas fiind cel mai longeviv actor din istorie.

Atât Michael Douglas, cât și frumoasa sa soție, Catherine Zeta-Jones, au postat pe rețelele de socializare fotografii cu Kirk Douglas, însoțite de mesaje emoționante.

View this post on Instagram

This guy on my knee, is 103!!!!!Happy Birthday Pappy!!! I love you with all my heart. 😘❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Invitat în urmă cu două săptămâni în emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, Michael Douglas a vorbit despre cum sunt aniversările unei persoane care a depășit vârsta de 100 de ani și despre faptul că tatăl său nu își dorește nimic altceva decât o cină cu familia.

Anul trecut, Kirk Douglas – pe numele real Yssur Danielovitch – a stabilit, la 102 ani, un nou record de longevitate pentru un actor. Actorul Bob Hope deținea anterior recordul de longevitate, însă acesta a murit în 2003, la aproape două luni după ce împlinise 100 de ani.

View this post on Instagram

Happy birthday Dad! You are a living legend and your entire family sends you all the love in their hearts! #KirkDouglas #103

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas) on

Kirk Douglas, o carieră cât o viață de om

Născut pe 9 decembrie 1916, în localitatea Amsterdam din statul american New York, Kirk Douglas a jucat în primul său film în 1946 – un noir clasic intitulat „Dragoste ciudată/ The Strange Love of Martha Ivers”.

Kirk Douglas s-a remarcat apoi în filme precum „Gunfight at the O.K. Coral”, „Călăreţul singuratic/ Lonely Are the Brave” şi „Umbra unui uriaş/ Cast a Giant Shadow”. Pe parcursul carierei sale, Kirk Douglas a primit trei nominalizări la premiile Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele „Van Gogh/ Lust for Life”, „Urâtul şi frumosul/ The Bad and the Beautiful” şi „Champion”.

Deşi nu a câştigat niciodată Oscarul pentru interpretare, a primit din partea Academiei de film americane un premiu onorific, care i-a fost înmânat de Steven Spielberg în 1996.

Ultimul rol pe marele ecran a fost cel din „Illusion” (2004), cu Bryan Cranston, regizat de Michael A. Goorjian.

 

Publicat: 10 Dec. 2019, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă