Mesajul trist al Elenei Udrea din închisoare pentru fiica sa. Eva a împlinit 4 ani: „Gândurile mele sunt la tine”

Publicat: 20 sept. 2022, 16:17 Autor: Camelia Vedete

Mesajul trist al Elenei Udrea din închisoare pentru fiica sa. Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a împlinit astăzi 4 anișori. Deși după gratii, Elena Udrea a scris un mesaj pe rețelele de socializare despre această zi importantă.

Elena Udrea ar fi vrut să petreacă această zi de naștere cu fiica sa, însă nu a fost posibil. De aceea, fostul politician a scris câteva rânduri pentru Eva Maria.

Mesajul trist al Elenei Udrea din închisoare pentru fiica sa

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria!

Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasă și fericită, să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere și pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui, o cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi.

Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine!

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea!

Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine „până la infinitul infinitului”

Să știi că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta! (Mama)”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Imaginile care o vor face pe Elena Udrea să plângă! Cum a fost surprins Adrian Alexandrov prin oraș

În vreme ce Elena Udrea se află după gratii în Bulgaria, soțul ei, Adrian Alexandrov, își vede de viață cu zâmbetul pe buze, prin oraș, alături de fetița pe care o au împreună. Probabil că fostul model nu vrea să-i arate copilului că trece prin vremuri tulburi.

Aparent, Adrian Alexandrov nu pare foarte îngrijorat de situația în care se află iubita lui, în Bulgaria. Țară ce a cerut, în urmă cu puține zile, informații despre condițiile de detenție la care ar fi supusă Elena Udrea în țara natală. Semn că încarcerarea fostului ministru se apropie.

Alexandrov a fost surprins la restaurant alături de fiica lui și câțiva apropiați. Cu o mimică degajată, fostul model a stat numai cu ochii pe Eva, pe care nu a scăpat-o din priviri. Și a fost extrem de atent la nevoile micuței. Citește continuarea și vezi fotografiile aici.

Publicat: 20 sept. 2022, 16:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×