Mesajul lui Alex Velea, după ce s-a speculat că Antonia ar fi gravidă! Ce gest a făcut artistul

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:45 Vedete

Mare ar fi fericirea ca Antonia să fie gravidă pentru a patra oară! Recent, pe internet s-a speculat că artista ar fi din nou însărcinată, după ce a postat imagini, îmbrăcată sexy, cu o burtică suspectă!

Alex Velea a postat pe rețelele de socializare un story în care apare în mijloc o inimioară albastră. Oare să fie vorba despre faptul că Antonia ar fi gravidă și cei doi ar aștepta un băiețel? Cântărețul nu a dat deloc detalii, dar cu siguranță multe persoane care îi urmăresc pe cei doi, și auzind și speculațiile, s-ar gândi că Alex Velea și Antonia ar putea deveni, din nou, părinți.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 30 Oct. 2020, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă