FOTO. Antonia, primele imagini cu o burtică suspectă, după ce s-a zvonit că e gravidă! ”Mă simt binecuvântată”

Publicat: 24 Oct. 2020, 09:34 Vedete

Antonia este, cu adevărat, una dintre cele mai frumoase femei din România. E talentată, faimoasă și are o familie superbă! Recent, pe internet au apărut imagini cu o burtică suspectă. Oare artista este însărcinată din nou?

Recent, Antonia a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care le explică urmăritorilor săi faptul că de mult timp a preferat să își țină viața personală privată, ascunsă de ochii celorlalți. Într-o reclamă pentru o firmă celebră de articole vestimentare, îmbrăcată într-o rochiță foarte sexy și mulată pe corp, Antonia pare să aibă o burtică suspectă. Oare artista este gravidă pentru a patra oară?

”În ciuda faptului că anul acesta a fost greu până acum, trebuie să recunosc faptul că a fost și unul dintre cei mai buni pentru mine, în sensul că am primit mereu vești bune, am muncit mult și am luat parte la campanii. Am o groază de vești bune pentru voi! Abia aștept să vă spun totul. Mă simt binecuvântată și pe această cale îi mulțumesc lui Dumnezeu! Am ales să țin multe lucruri private pentru mine. (…) Sunt foarte fericită astăzi”, este mesajul scris de Antonia pe rețelele de socializare.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Sursă foto: capturi Instagram, arhivă Ciao

Publicat: 24 Oct. 2020, 09:34 Vedete
Pe aceeași temă