Antonia nu mai ține secret! ”Ești însărcinată?”. Ce răspuns a dat artista

Publicat: 15 Oct. 2020, 09:39 Vedete

Foarte mulți admiratori ai Antoniei își doresc să știe picanteriile din viața artistei, dar și lucrurile serioase! Recent, ea a primit o întrebare, totuși nefiind o nouătate, căci din ce în ce mai multe persoane i-o adresează: este sau nu gravidă una dintre cele mai frumoase femei din România?

Zvonurile nu au fost negate nicio secundă, semn că Antonia și-ar mai dori să mărească familia. Nu a spus nici ”da și nici ”nu” la o posibilă a patra sarcină, iar răspunsul a lăsat loc de interpretat: ”Da? Nu? Poate?”. Pe de altă parte, frumoasa artistă a fost întrebată și dacă ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, au făcut sau nu cununia religioasă. Și de data aceasta, artista a oferit un răspuns care a lăsat loc interpretărilor: ”Poate”.

Totodată, cântăreața a mai fost întrebată dacă a avut vreodată momente în care s-a simțit nesigură, cu insecurități, iar aceasta a răspuns: “Desigur … încă am! În principiu, am început să mă simt ca un rahat și am realizat că nu este o gândire sănătoasă, am luat în considerare problema și am început să lucrez la cum să fiu mai bună, la ceea ce mă face fericită și să fiu recunoscătoare pentru lucrurile cu care Dumnezeu m-a binecuvântat. Este un proces! Dar trebuie să ai voință să te schimbi în mai bine”, a zis ea pe internet, arată Cancan.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 Oct. 2020, 09:39 Vedete
Pe aceeași temă