Mesajul care i-a îngrozit pe bucureșteni! A apărut de câteva zile pe toți pereții: ”Vine Iliescu… ”

Publicat: 04 Feb. 2020, 14:05 News

Vă vine să credeți sau nu, dar ”privește cerul” e de domeniul trecutului. Mesajul care făcea furori acum ceva timp își pierde din ”importanță”, căci acum pe străzile din București au apărut postere cu un nou mesaj… despre Iliescu! 

Bucureștenii din sectorul 5 au fost primii care au văzut afișele cu Ion Iliescu, lipite prin scări de bloc, pe copaci, stâlpi sau centralele dintre blocuri .

Internauții au căutat și ei explicații în legătură cu mesajul ”Vine Iliescu”, postând pe grupurile de pe Facebook diferite întrebări și, evident, alți internauți încercând să ofere o explicație.

Detaliul care a trecut neobservat timp de zeci de ani! De ce nu poartă Ion Iliescu verighetă

Viața personală a lui Ion Iliescu a fost ținută mereu în cutia Pandorei, însă unul dintre cele mai mistere îl reprezintă lipsa verighetei.

Ion Iliescu avut alături una dintre cele mai tăcute şi agreabile prime-doamne ale României. Doamna Nina, cum o știe tot poporul, a rămas și acum o prezență discretă și elegantă, chiar dacă este mult mai scumpă la vedere.

Cei doi sunt căsătoriți din 1951, însă Ion Iliescu nu a fost văzut niciodată cu verighetă! Acesta nu a vrut să vorbească despre motiv, însă unul ar putea fi acela că fostul președinte este ateu, iar căsătoria s-a legat doar la Starea Civilă, nu şi în faţa lui Dumnezeu. Asta deşi, sunt mulţi atei care aleg să poarte verigheta pe mâna dreaptă după ce se căsătoresc doar civil.

Publicat: 04 Feb. 2020, 14:05 News
Pe aceeași temă