Detaliul care a trecut neobservat timp de zeci de ani! De ce nu poarta Ion Iliescu verighetă

Publicat: 17 Nov. 2019, 10:07 News 3
Detaliul care a trecut neobservat timp de zeci de ani! De ce nu poarta Ion Iliescu verighetă

Viața personală a lui Ion Iliescu a fost ținută mereu în cutia Pandorei, însă unul dintre cele mai mistere îl reprezintă lipsa verighetei. 

Ion Iliescu avut alături una dintre cele mai tăcute şi agreabile prime-doamne ale României. Doamna Nina, cum o știe tot poporul, a rămas și acum o prezență discretă și elegantă, chiar dacă este mult mai scumpă la vedere.

Pensii Ion Iliescu si Nina Iliescu. Cat primesc de la Stat, in fiecare luna

Cei doi sunt căsătoriți din 1951, însă Ion Iliescu nu a fost văzut niciodată cu verighetă! Acesta nu a vrut să vorbească despre motiv, însă unul ar putea fi acela că fostul președinte este ateu, iar căsătoria s-a legat doar la Starea Civilă, nu şi în faţa lui Dumnezeu. Asta deşi, sunt mulţi atei care aleg să poarte verigheta pe mâna dreaptă după ce se căsătoresc doar civil.

În pofida vârstei, de 89 de ani, fostul comunist a rămas fidel convingerilor sale religioase şi a declarat public că nu crede în Dumnezeu, ci “în forţa omului”.

Despre Mântuitor, Iliescu spunea într-un interviu că “Iisus a fost un rebel” pentru că a fost primul care “şi-a permis să spună că toţi oamenii sunt egali”. Întrebat de reporter dacă Mântuitorul a fost de stânga, Ion Iliescu a răspuns: “Iisus este o figură, din acest punct de vedere, caracteristică pentru o anumită evoluţie a gândirii umane, pentru o societate mai bună, mai dreaptă, benefică tututor”.

 

Publicat: 17 Nov. 2019, 10:07 News 3
Tags:
Pe aceeași temă