Meghan Markle și Prințul Harry au ales un nume neobișnuit pentru Labradorul lor! Românii îl consideră obscen!

Publicat: 04 Aug. 2020, 10:32 Vedete

Toată lumea știe că Meghan Markle și Prințul Harry sunt iubitori ai animalelor, în special ai câinilor, însă nu știu ce nume i-au pus Labradorului lor! Românii în consideră obscen, iar în spațiul virtual a apărut imediat știrea, fiind motiv de amuzament.

Cei doi au adoptat un labrador extrem de frumos, iar pe acesta ar fi trebuit să îl cheme Oz. Însă, cuplul regal s-a răzgândit și l-au numit P***, după ce au fost la o acțiune caritabilă în Botswana, numele cățelului fiind inspirat din denumirea pe care o poartă moneda oficială a statului, arată The Sun.

Înainte ca Meghan Markle să îl întâlnească pe Prințul Harry, ea mai avea doi cățeluși, pe Bogart și Guy, spunând că sunt ”bebelușii ei”. Cățelușii au mâncat doar mâncare ecologică și au dormit în patul ei.

„Le-a cumpărat puloverele de câine Union Jack pentru a le ține de cald când erau cățeluși. Îi este dor de ei când este plecată. Și chiar va pune pe cineva să o facă FaceTime cu ei, astfel încât să poată vorbi cu ei”, potrivit The Sun.

„El este primul meu câine vreodată. Nu am crescut cu câinii. Am fost în LA și am mers la această salvare de câini. Așa că l-am văzut și am stat acolo cu el”, spunea Meghan Markle despre Bogart. Totuși, la Los Angeles, ea a trebuit să se despartă de cățelușul Bogart, pentru că nu l-ar suporta pe Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzi în judecată

Cum metoda fotografiilor luate din elicopter a fost înlocuită acum de una mult mai ieftină, dronele, Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut complet intimitatea, iar paharul s-a umplut în momentul în care au fost scoase la vânzare fotografii cu Archie, fiul lor în vârstă de 1 an și două luni.  Recent, cei doi au decis să dea paparazii vinovați în judecată, deschizând proces în statul California.

Publicat: 04 Aug. 2020, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă