Meghan Markle ia parte la primul interviu, după ce s-a separat de Familia Regală! Ea și Ellen DeGeneres se întâlnesc ”într-un loc secret”

Publicat: 25 ian. 2020, 21:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Potrivit The Metro, Meghan Markle își ia inima în dinți și va lua parte la primul interviu, după ce ea și Prințul Harry s-au îndepărtat de Familia Regală.

Conform surselor internaționale, Meghan Markle se va întâlni cu celebra Ellen DeGeneres ”într-un loc secret”. Acestea s-au cunoscut la un adăpost de câini din Los Angeles în urmă cu doi ani de zile.

”Văd că sunt atacaţi şi nu e corect. Cei doi sunt cei mai realişti şi mai empatici oameni, fac mult bine pentru lume”, a spus Ellen DeGeneres.

În studoi nu se va filma interviul între Ellen DeGeneres și Meghan Markle, pentru că ”prezintă prea multe probleme”.

Câți bani a primit tatăl lui Meghan Markle pentru a devoala cele mai urâte secrete ale ei

Thomas Markle este convins că nu se va mai împăca niciodată cu fiica sa, însă continuă să ofere interviuri și poze cu ea presei străine… totul contra cost!

Tatăl lui Meghan Markle are toate șansele să se îmbogățească după ce a început să facă ”afaceri” cu pozele și interviurile pe care le acordă despre fiica sa. Acuzat de foarte multă lume că nu are scrupule, Thomas markle nu pare să țină cont de gura lumii și demonstrează că banii sunt mai importanți pentru el, decât deminitatea.

Drept dovadă, numai câteva dintre pozele pe care bărbatul le-a oferit presei au fost vândute cu 100.000 de dolari, ceea ce înseamnă că în cel mai scurt timp va deveni…milionar. Evident, din scandaluri, pentru că bărbatul nu se mai oprește din a o denigra pe fiica sa.

Publicat: 25 ian. 2020, 21:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
Pe aceeași temă