Câți bani a primit tatăl lui Meghan Markle pentru a devoala cele mai urâte secrete ale ei!

Publicat: 23 ian. 2020, 11:12 Autor: Maria Apostol Life

Thomas Markle este convins că nu se va mai împăca niciodată cu fiica sa, însă continuă să ofere interviuri și poze cu ea presei străine… totul contra cost! 

Tatăl lui Meghan Markle are toate șansele să se îmbogățească după ce a început să facă ”afaceri” cu pozele și interviurile pe care le acordă despre fiica sa. Acuzat de foarte multă lume că nu are scrupule, Thomas markle nu pare să țină cont de gura lumii și demonstrează că banii sunt mai importanți pentru el, decât deminitatea.

Drept dovadă, numai câteva dintre pozele pe care bărbatul le-a oferit presei au fost vândute cu 100.000 de dolari, ceea ce înseamnă că în cel mai scurt timp va deveni…milionar. Evident, din scandaluri, pentru că bărbatul nu se mai oprește din a o denigra pe fiica sa.

Pozele astea vor vinde mereu”, a declarat Thomas într-un interviu.

Thomas Markle: ”Familia regală mi-e datoare”

Într-un documentar de 90 de minute, intitulat “Thomas Markle: Povestea mea”, tatăl soției prințului Harry se lansează într-un val de atacuri la adresa ducilor de Sussex, spunând că aceștia îi sunt datori și că este momentul ca Meghan “să aibă grijă de tăticu’ ”.

Thomas Markle susține că va depune mărturie împotriva cuplului la tribunal și că nu-i pasă că aceștia au spus “mizerii” despre el, scrie Daily Mail.

Nu-mi pasă. În acest moment, ei îmi sunt datori. Familia regală mi-e datoare, Harry mi-e dator, Meghan mi-e datoare. Pentru ceea ce am suferit, ar trebui să fiu recompensat. Fiica mea mi-a spus că atunci când voi fi bătrân, va avea grijă de mine. Sunt la anii senioriei, este timpul să aibă grijă de tăticu’, a declarat bărbatul de 75 de ani.

Thomas Markle a dezvăluit și cum a decurs ultima conversație pe care a avut-o cu cuplul de Sussex în ajunul nunții lor în 2018, după ce s-a aflat că a pozat pentru paparazzi, o decizie despre care spune că îl va “bântui toată viața”.

 

Publicat: 23 ian. 2020, 11:12 Autor: Maria Apostol Life
Pe aceeași temă