Actorii din ”Suits”, dezvăluiri despre Meghan Markle. Cum este de fapt, soția prințului Harry

Publicat: 25 Mar. 2021, 10:04 Vedete

Actorii din ”Suits”, serialul în care a jucat și Meghan Markle au făcut dezvăluiri despre fosta lor colegă. Aceștia se declară dezamăgiți de toate comentariile negative care au apărut în urma interviului pe care prințul Harry și soția lui l-au oferit lui Oprah Winfrey. 

Printre cei care au sărit în apărarea lui Meghan se numără producătorul serialului, Aaron Korsh, care a avut cuvinte de laudă la adresa lui Meghan. într-o postare pe Twitter: „Meghan Markle nu este un monstru. Este o femeie puternică, cu o inimă bună, care încearcă să îşi croiască drumul într-o situaţie de neimaginat”.

Mai mult decât atât și fostul ei partener de film, Patrick Adams a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect. Bărbatul a explicat faptul că nu se aștepta ca familia regală să nu îi ajute pe cei doi în această problemă, ba mai mult să amplifice agresiunea asupra lui Meghan și a prințului Harry.

„Mă îmbolnăvisem când citeam la nesfârşit postări rasiste care ajungeau în toate tipurile de mass-media din Marea Britanie şi din lume. Ştiam că Meghan era mai puternică, decât au realizat unii. Ştiam că oamenii vor regreta că au subestimat-o. Este obscen că familia regală promovează acuzaţiile de intimidare împotriva unei femei care în esenţă a fost forţată să plece din Marea Britanie pentru a-şi proteja sănătatea mintală şi propria familie”, a declarat Patrick.

Câți bani ar fi primit cuplul Meghan Markle – Prințul Harry în urma apariției în interviul cu Oprah

Ducii de Sussex au reușit să ”revolte” opinia publică în urma interviului pe care l-au avut cu prietena lor apropiată, celebra Oprah Winfrey. Cei doi au făcut dezvăluiri care au legătură cu Familia Regală, căsnicia lor, viața de familie, proiectele, presa, situația financiară, despre micuțul Archie, despre a doua sarcină, dar și despre alte subiecte. În urma interviului, presa internațională a scris că Meghan Markle și Prințul Harry ar fi încasat milioane de dolari. Însă, adevărul este cu totul altul.

La momentul la care interviul a fost difuzat, peste 17 milioane de telespectatori au urmărit declarațiile cuplului. Potrivit Spynews, CBS ar fi plătit drepturi de autor și licențe în valoare de 7 milioane de dolari companiei lui Oprah Winfrey, Harpo Productions. Însă, cei doi nu au primit niciun ban, iar declarațiile au fost făcute fără a încasa vreo sumă de bani.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 25 Mar. 2021, 10:04 Vedete
Pe aceeași temă