Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Publicat: 11 Sep. 2019, 18:23 Vedete
Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Regina Elisabeta ar fi fost „profund dezamăgită” de decizia lui Meghan Markle de a pleca singură la New York, pentru a participa la finala US Open.

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină. Suverana dorea foarte mult ca toată familia să fie prezentă la sfârşitul săptămânii trecute la Castelul Balmoral din Scoția pentru a asista la Jocurile din Highlands. Însă ducesa de Sussex a ales să zboare singură în SUA, pentru a asista la finala US Open în care a jucat buna ei prietenă Serena Williams. Finală pe care a pierdut-o în fața Biancăi Andreescu.

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face un efort neobișnuit să lege o relație strânsă cu soția prințului Harry, Meghan. Se spune că suverana în vârstă de 93 de ani încearcă să o facă pe Meghan să nu se simtă pe „dinafară” și îi face fel de fel de invitații la evenimente regale.

Suverana dorea foarte mult ca toată familia să fie prezentă la sfârşitul săptămânii trecute la Castelul Balmoral din Scoția pentru a asista la Jocurile din Highlands. Însă ducesa de Sussex a ales să zboare singură în SUA, pentru a asista la finala US Open în care a jucat buna ei prietenă Serena Williams. Finală pe care a pierdut-o în fața Biancăi Andreescu.  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face un efort neobișnuit să lege o relație strânsă cu soția prințului Harry, Meghan. Se spune că suverana în vârstă de 93 de ani încearcă să o facă pe Meghan să nu se simtă pe „dinafară” și îi face fel de fel de invitații la evenimente regale.  Potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe, aceste gesturi reprezintă un privilegiu pentru ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani. Kate Middleton nu s-a bucurat de aceeați atenție din partea reginei ca Meghan Markle, tocmai pentru că ea a intrat în familia regală treptat.

Potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe, aceste gesturi reprezintă un privilegiu pentru ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani. Kate Middleton nu s-a bucurat de aceeați atenție din partea reginei ca Meghan Markle, tocmai pentru că ea a intrat în familia regală treptat.

Publicat: 11 Sep. 2019, 18:23 Vedete
Pe aceeași temă