Mărturisirile Părintelui Calistrat, după ce s-a vindecat de noul coronavirus: ”Am văzut tot felul de replici de genul „între viață și noapte”, astea erau povești nemuritoare”

Publicat: 17 sept. 2020, 08:16 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Noul coronavirus nu iartă nici clericii! Părintele Calistrat de la Vlădiceni a făcut mărturisiri la „Sinteza Zilei” despre cum s-a simțit când a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus, până la simptome și cum a văzut el boala.

Unul dintre cei mai populari duhovnici mărturisește faptul că a observat că are o ”tuse necontrolabilă” și s-a tratat ”după ureche” cu paracetamol. Apoi a sunat medicul de familie să-i spună opinia. Părintele Calistrat a fost îndrumat să meargă să se testeze pentru noul coronavirus, iar atunci a descoperit că este infectat. A trebuit să stea în spital până când testul a ieșit negativ, arată Antena 3.

„Am stat duminică până la ora 3 cu oamenii, dar la predică am sesizat că am o tuse necontrolabilă. Am luat ca orice țăran 2 paracetamol cu ceai și am văzut că tusea se intensifică și am cerut părerea doctoriței de familie.

Doctorița mi-a spus să fac un test de COVID. La prima oră am aflat că este pozitiv, neavând simptomele astea de care se vorbește. Am avut o stare de tuse și am și început imediat să iau medicamente. Luni spre seară s-a oprit și tusea. Nu am mai avut nicio problemă, am văzut tot felul de replici de genul „între viață și noapte”, astea erau povești nemuritoare. Mi-a spus doctorița de acolo că nu este voie cu telefonul dar am spus că am nevoie să mai dau câte un mesaj. Le-am spus celor de acasă că sunt bine, am avut o stare perfect normală. Am stat în spital până la testul negativ, pentru a nu îl transmite cuiva”, a mărturisit preotul.

Mărturisirile Părintelui Calistrat, după ce s-a vindecat de noul coronavirus

„Nu am fost niciodată habotnic, nu este firea mea, am fost poate printre primii care au avut telefon mobil care era cât o cărămidă, niciodată nu m-am jenat. Nu sunt împotriva tehnologiei. M-am uitat și în spital ce bine e, imediat ce te-a pus la tomograf, știu ce medicament să-ți dea. Trebuie să avem grijă ca și consumatorii de tehnologie, creatorii de tehnologie, să o stăpânească așa bine ca să nu se întoarcă împotriva noastră. Folosirea excesivă duce la epuizarea fizică, psihică, trupească, la consumul nervos. Aici trebuie să avem grijă”, a mai spus preotul.

Sursă foto: captură video Facebook

Publicat: 17 sept. 2020, 08:16 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă