Marius Țeicu, despre moartea fiicei sale, Patricia Țeicu: ”Suferința face parte din viață noastră”

Publicat: 13 Dec. 2019, 09:56 Vedete
Marius Țeicu, despre moartea fiicei sale, Patricia Țeicu: ”Suferința face parte din viață noastră”

Marius Țeicu a trecut prin cea mai cumplită tragedie prin care poate trece un părinte. Și-a îngropat fiica, pe Patricia Țeicu, decedată la vârsta de 41 de ani, după ce a dus o luptă cruntă cu leucemia.

La o zi după înmormântarea Patriciei, Marius Țeicu spunea: „În ziua în care s-a născut Patricia am declarat un lucru, că a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. Acum cred că e cel mai greu moment, când a plecat în ceruri. A fost un copil bun, a fost un om generos, apropiat de copiii pe care îi diviniza, zicea că trebuie să se facă bine, să aibă grijă de ei.

Era foarte optimistă, extraordinar de luptătoare. A sperat până în ultimul moment. A fost convinsă că se va face bine, dar uite, cu o boală ca asta, nu s-a mai putut face nimic. Pot să vă spun că sunt debusolat, am fost foarte apropiaţi”

După ceva vreme, celebrul interpret a reușit să se trăiască cu durerea cumplită în suflet, copilașii Patriciei fiind alinarea sa.

”Am învățat să nu mă vait dacă mă doare măseaua, capul, burta, pentru că ea a suferit atât de mult în anii ăștia, și de fiecare dată, indiferent cine o întreba  “cum te mai simți”, zicea “foarte bine”. Ajunsese la 39 de kilograme. Asta am învățat. Și suferința face parte din viață noastră.

Era un feeling special între mine și ea. De fiecare dată când mă culc, mă rog, în fiecare seară. Înainte mă rugam să se facă bine, acum mă rog să o țină aproape de el și să se odihnească, că s-a chinuit foarte mult. Îi spun numele, mă gândesc la ea și cu toate astea nu am visat-o până acum” – a declarat Marius Țeicu în cadrul unei emisiuni de televiziune cu ceva vreme în urmă.

Fiica lui Marius Ţeicu a fost diagnosticată în 2015 cu o formă rară de leucemie și, chiar dacă după un transplant medular suferit la începutul lui 2017, declara că se simte mai bine şi era încrezătoare că a învins boala, câteva luni mai târziu s-a stins. Marius Țeicu a fost devastat. La fel și soțul Patriciei, dar mai cu seamă cei doi copii minori care și-au pierdut mama.

Publicat: 13 Dec. 2019, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă