Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit: „Îți mulțumesc pentru tot”

Publicat: 27 sept. 2023, 16:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Marius Elisei nu se mai ascunde! Fostul soț al Oanei Roman a publicat prima imagine alături de actuala iubită. Bărbatul s-a mândrit pe rețelele de socializare cu femeia care a reușit să îi cucerească inima.

Marius Elisei a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că are o nouă relație. Modul inedit prin care a făcut această dezvăluire i-a făcut pe fani să înțeleagă că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Cu ocazia zilei lui de naștere, bărbatul a publicat pe pagina lui de Facebook o imagine cu mâna Isabelei și a iubitei sale, dar fără să îi dezvăluie identitatea. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Cum a cunoscut-o Marius Elisei pe actuala iubită

Seara trecută, acesta a fost prezent în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde a lămurit unele zvonuri despre relația lui.

 „Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

Marius Elisei, prima imagine cu femeia care îl face fericit

Recent, fanii au mai avut parte de o surpriză. Fostul soț al Oanei Roman a publicat prima imagine alături de iubita lui, dar asta nu e tot. Deși nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, bărbatul a transmis și un mesaj emoționant. A ținut să îi mulțumească partenerei sale pentru că l-a făcut să zâmbească din nou.

”Îți mulțumesc pentru tot, îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze, îți mulțumesc pentru căldura și liniștea pe care mi le oferi, îți mulțumesc pentru bunătatea pe care mi-o oferi. Te sărut”, a scris Marius Elisei în dreptul imaginii.

Marius Elisei și actuala iubită

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 sept. 2023, 16:31 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă