Marius Elisei, în depresie după divorţul de Oana Roman? Ce declaraţii neaşteptate a făcut bărbatul

Publicat: 18 May. 2021, 15:10 Vedete
Marius Elisei, în depresie după divorţul de Oana Roman? Ce declaraţii neaşteptate a făcut bărbatul

Marius Elisei a publicat pe reţelele de socializare un mesaj neaşteptat. Fostul soţ al Oanei Roman se simte trist după separarea de vedetă, însă speră că la un moment dat va răsări soarele şi pe strada lui.

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, însă de dragul fetiţei lor au păstrat o relaţie civilizată. Deşi în ultimele sale apariţii publice, bărbatul părea că are o stare destul de bună, ba chiar vedea lucrurile într-un mod pozitiv, recent acesta a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj care a reuşit să îi pună pe fanii săi pe gânduri.

“Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. Am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a scris Marius Elisei într-un Instastory, potrivit click.ro.

Ce spune fostul soţ al Oanei Roman despre noua relaţie

Marius Elisei a răbufnit, după ce a aflat că ar avea o iubită însărcinată! În cadrul unui interviu recent, fostul soţ al Oanei Roman a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre viaţa sa sentimentală.

Astfel, bărbatul a explicat că este singur în acest moment şi nu ar fi avut cu cine să facă un copil.

„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 18 May. 2021, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă