Marius Elisei a părăsit-o pe Oana Roman pentru o altă femeie: ”A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop”

Publicat: 05 Jan. 2021, 09:19 Vedete

Au ieșit la iveală noi informații despre despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta ar fi fost părăsită de soțul său pentru o altă femeie cu care acesta se cunoaște de aproape o lună de zile.

La sfârșitul anului trecut, Oana Roman a șocat lumea showbiz-ului după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei. După ce au mai trecut de câteva ori prin certuri și despărțiri, nimeni nu se mai aștepta ca ceva să le distrugă căsnicia.

Se pare însă că Marius a hotărât să își lase din nou familia pentru o femeie pe care ar fi cunoscut-o în mediul online.

„El are o nouă relație și este cam îndrăgostit. Noua iubită este înstărită. A cunoscut-o pe social media și au discutat o lună non-stop. El a făcut apoi destul de hotărât pasul decisiv, nu a stat prea mult pe gânduri. Marius și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de noua sa iubită. Probabil că Oana bănuia, fiindcă femeile simt acest lucru. A văzut şi ea că soțul ei este din ce în ce mai absent. Dar nu i-a zis nimic, nu i-a reproşat nimic lui Marius poate fiindcă a sperat până în ultima clipă că totul va fi doar o toană de bărbat aflat într-o criză a vârstei de mijloc”, au declarat apropiați ai fiicei lui Petre Roman, pentru playtech.ro.

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei a început să fie cunoscută în spatial public în anul 2013, când cârcotașii nu prea credeau că legătura va fi una trainică, din cauza diferenței de vârstă. Marius Elisei este mai tânăr cu 11 ani decât Oana Roman, însă acest fapt nu i-a împiedicat să aibă o frumoasă poveste de dragoste din care să rezulte o păpușă de fată, potrivit Viva.ro.

Cei doi s-au cunoscut la un cabinet de avocatură, unde Oana Roman a recunoscut că a făcut primul pas, cerându-i numărul de telefon celui care avea să-i devină soț. Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2014.

În anul 2017 Marius Elisei anunța că relația dintre ea și Oana Roman începe să se clatine, așa că au decis să se despartă. Totuși cei doi au reușit să se împace și căsnicia lor a continuat până acum, când anunțul despărțirii a fost făcut de data aceasta de Oana Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Jan. 2021, 09:19 Vedete
Pe aceeași temă