Marina Almășan lansează un album cu muzică pentru copii! Cu cine a colaborat îndrăgita vedetă!

Publicat: 13 May. 2022, 14:41 Vedete

Marina Almășan se pregătește să lanseze un album cu muzică pentru copii!

Marina Almășan se pregătește lanseze un album cu muzică pentru copii, “10 cântece de 10”, alături de compozitorul Mihai Alexandru cu care a mai colaborat și în trecut!

Vedeta TVR își dorește ca evenimentul lansării fie cât mai aproape de 1 iunie, Ziua Copilului, așa trage tare pună la punct ultimele detalii. Perfecționistă cum o știm, Marina Almășan se pregătește din timp ca totul fie ca la carte în ziua lansării albumului intitulat “10 cântece de 10”.

Marina Almășan lansează un CD cu muzică pentru copii

Evenimentul va avea loc pe 24 mai, în grădina Muzeului Literaturii Române, chiar cu câteva zile înainte de 1 iunie. “Lansez, împreună cu celebrul compozitor Mihai Alexandru, un CD cu muzică pentru copii: “10 cântece de 10”. Sunt la a doua colaborare cu Mihai, eu fiind textierul – noi mai scoțând pe piață, acum 7 ani, CD-ul “13””, ne-a spus Marina Almășan.

La începutul lunii mai, Marina Almășan a lansat cartea „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”

Marina Almășan a fost vizibil emoționată la lansarea cărții sale „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”. Vedeta TVR a rememorat amintiri din viața ei alături de fostul său soț, celebrul folkist Victor Socaciu. Trecând prin toate etapele vieții sale alături de regretatul artist și a poveștii lor de dragoste și arătând tuturor invitaților prezenți la eveniment poze de colecție cu familia lor, Marina Almășan s-a emoționat până la lacrimi.

Cartea îi este dedicată fiului meu și al lui Victor Socaciu, Victor Jr, care peste o zi împlinește 25 de ani. Din păcate, Victor Jr nu duce mai departe arta interpretativă pentru că el cântă la calculator… Am scos „pe tarabă” fotografii din arhiva noastră personală pentru că până acum le-am ținut  așa pentru mine și vă mărturisesc că în ultimii zece ani am refuzat să mă uit la fotografiile noastre, am tras după mine o mare supărare. Totul e în carte! Este a 15-a mea carte, mai am una pentru copii  pe care am scris-o, mai am una, „Cele 7 pățanii ale lui Victoraș”, care atunci era un băiețel de 2 ani…”,  a mărturisit Almășan audienței.

Publicat: 13 May. 2022, 14:41 Vedete
Pe aceeași temă