Fuego, dezvăluiri emoționante după moartea lui Victor Socaciu: ”N-am mai ajuns să facem această colaborare”

Publicat: 28 Dec. 2021, 10:32 Vedete

Fuego a făcut dezvăluiri emoționante despre ce a însemnat relația sa cu Socaciu și a explicat ce planuri avea cu cel care a fost unul dintre cei mai patrioți muzicieni din România.

Moartea lui Victor Socaciu a fost anunțată chiar de către fosta lui soție, Marina Almășan. Vestea cutremurătoare i-a luat prin surprindere pe foștii colegi de breaslă ai artistului. Printre cei alături de care a împărțit scena se află nimeni altul decât Paul Surugiu-Fuego.

„Acum aflu! Îmi pare rău, Dumnezeu să îl odihnească!”, a fost modul în care Paul Surugiu a reacționat la aflarea cumplitei informații. După ce în ultimul an artistul a pierdut mai multe figuri dragi, printre care Ion Dichiseanu, Nicolae Dabija sau Petrică Mîțu Stoian.

Tot de cariera muzicală era legată și relația celor doi. Fuego a dezvăluit faptul că Victor Socaciu ar fi trebuit să compună o piesă pentru reportoriul său. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Victor Socaciu a murit în spital

Îndrăgitul interpret s-a stins din viață la Spitalul Carol Davila din București, unde fusese internat de o lună. Artistul suferea de diabet, insuficiență renală și insuficiență cardiacă. În primăvară, făcuse și COVID și, după trei săptămâni de chin, învinsese boala.

Fosta lui soție i-a adus un omagiu.

Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea”, a scris Marina Almășan.

Publicat: 28 Dec. 2021, 10:32 Vedete
Pe aceeași temă