Mariah Carey a imbracat rochia de mireasa si a urcat pe scena! Si-a socat fanii in timpul unui concert. Ce s-a observat imediat VIDEO

Publicat: 04 Dec. 2018, 15:37 Vedete

Mariah Carey a imbracat rochia de mireasa pe scena, in timpul unui concert.

Fanii aflati in public au avut un real soc atunci cand au observat-o pe artista. Mariah Carey a imbracat rochia de mireasa, iar in trecut a fost maritata de doua ori. Diva a luat o astfel de decizie vestimentara cu cateva zile in urma, cand a sustinut un show din cadrul turneului sau, care se numeste „All I Want for Christmas is You”.

De-a lungul vietii ei, cantareata americana a ajuns in fata altarului de doua ori. Prima data cu Tommy Mottola, cel care in prezent e partenerul Thaliei. A doua oara, ea s-a maritat cu Nick Cannon, cel care este si tatal gemenilor sai.

Mariah Carey a imbracat rochia de mireasa si a urcat pe scena

Pentru ca nimeni n-a zis ca nu poate sa faca asta si daca nu se marita pe bune, Mariah Carey a imbracat rochia de mireasa si a urcat pe scena! Totul spre uimirea celor din public, care au filmat momentele inedite.

Ulterior, articolul vestimentar s-a transformat, pentru ca Mariah si-a putut da jos partea voluminoasa. In cateva secunde, ea a ramas intr-o rochie dreapta, foarte mulata, fara crinolina, si cu o crapatura generoasa pe una din parti.

De asemenea, ce a putut toata lumea sa observe in timpul acelui show a fost silueta vedetei. Mariah Carey a slabit foarte mult in ultimele luni si acum se vad si rezultatele, pentru ca s-a tonifiat si a avut o talie de viespe.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Dec. 2018, 15:37 Vedete
Pe aceeași temă