Maria Dragomiroiu, bătută crunt! Drama neștiută a celebrei artiste: ”Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje”

Publicat: 18 Feb. 2020, 09:53 Vedete

Teroarea prin care a trecut în urmă cu câteva zile Daniela Crudu a scos la iveală povești dureroase și drame infernale ale căror protagoniste au fost alte vedete din România.

Frumoasa Maria Dragomiroiu este una dintre artistele care, în tinerețe, a fost bătută de soțul ei cu bestialitate! Deși pare greu de crezut, Maria Dragomiroiu a fost victima unui bărbat abuzator, bărbat alături de care se vedea îmbătrânind și căruia i-a dăruit doi copii.

După ani de zile, artista, care în a doua căsnicie, ce durează de mai bine de 30 de ani a avut curajul de a vorbi deschis despre acest lucru. „Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, ca să scap. Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.

Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, s-a mărturist Maria Dragomiroiu, potrivit Wowbiz.

Publicat: 18 Feb. 2020, 09:53 Vedete
Pe aceeași temă