Maria Ciobanu și-a schimbat tariful! Câți bani cere la o apariție pe scenă la vârsta de 83 de ani

Publicat: 23 iun. 2021, 09:27 Autor: Andreea Voicu Vedete

Recent, Maria Ciobanu a luat o decizie importantă referitoare la cariera sa. Celebra cântăreață de muzică populară a dorit să își micșoreze tariful pe care îl cerea la evenimente, iar totul fiind din cauza unor probleme de sănătate.

”Ciocârlia muzicii populare românești”, Maria Ciobanu, are vârsta de 83 de ani. Mereu aranjată, îmbrăcată impecabil, machiată și pregătită de voie bună, cântăreața încântă scena cu muzica ei. Însă, recent, Maria Ciobanu, care cântă peste hotare, mai ales în SUA de peste 20 de ani, și-a micșorat tariful pe care îl cere, iar totul din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Care este, de fapt, suma pe care Maria Ciobanu o încasează în prezent?

Artista se află departe de casă de foarte mulți ani. Maria Ciobanu este stabilită de aproape 20 de ani în SUA, Los Angeles, acolo unde chiar are și succes! Ajunsă la vârsta de 83 de ani, probleme de sănătate au început să își spună cuvântul, acesta fiind și motivul principal pentru care și-a modificat sumele pe care le cere la diferite concerte, arată Impact.ro.

Conform sursei citate, artista cere cu 1000 de euro mai puțin decât suma inițială, de acum câțiva ani. De asemenea, Maria Ciobanu nu ar mai putea performa mai mult de trei cântece pe scenă, din cauza problemelor medicale. Totuși, i-a fost oferită o soluție, și anume să cânte pe scenă, dar de pe scaun, însă artista a refuzat, zicând că este o lipsă de respect față de public.

Maria Ciobanu ar avea probleme de sănătate: ”Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute”

Maria Ciobanu este bolnavă și, în ultimul an, starea sa de sănătate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stări acute de oboseală, dureri de cap și nu prea poate să mai stea în picioare mai mult de 20 de minute! În plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respirație greoaie și palpitații. De aceea, familia a preferat să o trimită în America, la fiica sa, și la doctorul de la Los Angeles, care o tratează de un an și jumătate. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizelele și i-a explicat că nu mai are voie să facă, timp de patru-cinci luni de acum înainte, niciun zbor cu avionul până în țară, pentru că situația în care se află nu îi permite. Mai rău, poate avea consecințe îngrozitoare, poate asemănătoare cu accidentul vascular din vară, atunci când și-a pierdut temporar memoria”, a spus o apropiată, arată Divahair.ro.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 23 iun. 2021, 09:27 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă