Mama Oanei Roman, din nou în mâinile medicilor: ”A început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul”

Publicat: 23 Feb. 2021, 12:16 Vedete

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a ajuns din nou în mâinile medicilor. Aceasta ar fi început să se confrunte cu o altă problemă de sănătate mai veche.

Conform Cancan, Mioara Roman, mama Oanei, va trebui să aibă din nou atenția medicilor, după ce are probleme cu un punct de grăsime care i s-a infectat. Acesta trebuie îndepărtat cu ajutorul laserului. Intervenția vine la o lună după ce i-a fost îndepărtat colecistul.

“(…) Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și, pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată, a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul. Până atunci trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, a declarat Oana Roman pe Instagram Stories.

Mioara Roman, de urgență la spital în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana a chemat de urgență o ambulanță. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei.

Deci prea multe vești nu am.  Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, a mai declarat Oana Roman.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 23 Feb. 2021, 12:16 Vedete
Pe aceeași temă