Dramatic! Mama lui Paul Walker, dezvaluiri incredibile despre moartea actorului! Si-a pierdut viata din cauza unui SMS!

Publicat: 02 Aug. 2018, 13:39 Vedete

Dupa 5 ani de la moartea actorului mama lui si-a facut intr-un final curaj si a vorbit despre ultima data cand l-a vazut si cum a plecat el spre “moarte”.

Mama lui Paul Walker, dezvaluiri incredibile despre moartea actorului! Moartea lui Paul Walker din 2013 a socat o planeta intreaga si de atunci toata lumea si-a dorit sa-l revada in seria Fast & Furious atat de mult incat producatorii au facut un film din serie cu el in rol principal chiar si dupa moartea lui.

Acum urmeaza sa apara un film documentar “I am Paul Walker” despre viata si bineinteles moartea actorului. Ceea ce face cu atat mai special acest film documentar este faptul ca pentru prima data mama actorului ii va aduce un tribut si va participa la filmari acordand un interviu despre ultimele clipe din viata fiului ei.

Dezvaluirea cu care Cheryl Walker a lasat pe toata lumea cu gura cascata a fost ca fiul ei si-a pierdut viata din cauza unui sms si ea a fost chiar acolo cand moartea “l-a chemat”.

Actorul o adusese pe fiica lui, Meadow, in vizita la mama lui si cei trei discutau despre planurile de Craciun si despre faptul ca urmau sa cumpere un brad pentru a doua zi si sa-l impodobeasca.

Continuarea articolului »

Publicat: 02 Aug. 2018, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă