Dramatic! Mama lui Paul Walker, dezvaluiri incredibile despre moartea actorului! Si-a pierdut viata din cauza unui SMS!

Publicat: 02 aug. 2018, 13:39 Autor: D. C. Vedete

Dupa 5 ani de la moartea actorului mama lui si-a facut intr-un final curaj si a vorbit despre ultima data cand l-a vazut si cum a plecat el spre “moarte”.

Mama lui Paul Walker, dezvaluiri incredibile despre moartea actorului! Moartea lui Paul Walker din 2013 a socat o planeta intreaga si de atunci toata lumea si-a dorit sa-l revada in seria Fast & Furious atat de mult incat producatorii au facut un film din serie cu el in rol principal chiar si dupa moartea lui.

Acum urmeaza sa apara un film documentar “I am Paul Walker” despre viata si bineinteles moartea actorului. Ceea ce face cu atat mai special acest film documentar este faptul ca pentru prima data mama actorului ii va aduce un tribut si va participa la filmari acordand un interviu despre ultimele clipe din viata fiului ei.

Dezvaluirea cu care Cheryl Walker a lasat pe toata lumea cu gura cascata a fost ca fiul ei si-a pierdut viata din cauza unui sms si ea a fost chiar acolo cand moartea “l-a chemat”.

Actorul o adusese pe fiica lui, Meadow, in vizita la mama lui si cei trei discutau despre planurile de Craciun si despre faptul ca urmau sa cumpere un brad pentru a doua zi si sa-l impodobeasca.

Mama lui Paul Walker, dezvaluiri incredibile despre moartea actorului!

“Aveam discutia asta super-placuta si relaxata si el a uitat cum a trecut timpul si a uitat de ceva ce trebuia sa faca. In momentul ala a primit un sms si s-a ridicat in picioare. “Doamne, Dumnezeule, trebuie sa fiu undeva!”, a fost reactia lui, dupa care a plecat” a povestit mama lui Paul Walker.

Acela a fost ultimul moment in care Cheryl si Meadow si-au vazut pentru ultima data fiul si respectiv tatal pentru ca la intoarcerea de la evenimentul caritabil unde a participat el a murit intr-un accident de masina. Masina in care se afla a explodat iar el a fost ars atat de grav incat nu mai putea fi deloc recunoscut.

“Stiu ca multa lume considera ca nu a fost nimic mai mult decat o vedeta de cineva care a murit intr-un accident de masina. Dar cinematografia a fost doar o parte din ceea ce era el. El a fost mult mai mult de atat. Am primit scrisori de la oameni din toata lumea care imi spun ca el a facut o diferenta in viata lor” a declara mama lui Paul.

Publicat: 02 aug. 2018, 13:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă