Mama lui Mihai Mitoseru, declaratie dupa anuntul divortului fiului ei: „Nu stiu ce se intampla. Ma doare sufletul”

Publicat: 05 Sep. 2019, 15:49 News 3

Mihai Mitoseru a anuntat oficial ca urmeaza sa divorteze de Noemi, sotia sa.

Mama lui Mihai Mitoseru, declaratie. Camelia Mitoseru a rupt si ea tacerea si a spus mai multe despre motivul divortului dintre fiul ei si Noemi.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie.

Mama lui Mihai Mitoseru, declaratie

Mihai Mitoseru arata senzational!

Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva. El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane.

Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire.

Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte.

De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoseru la Antena Stars, potrivit Spynews.

Publicat: 05 Sep. 2019, 15:49 News 3
Pe aceeași temă