Mama lui Leo de la Strehaia a făcut anunțul despre starea fiului ei: „E cu fața în sus…”

Publicat: 04 ian. 2023, 12:18 Autor: Camelia Vedete

Mama lui Leo de la Strehaia a făcut anunțul despre starea fiului ei. Leo de la Strehaia a fost operat de urgență, după ce a ajuns la spital direct din penitenciar. Mama lui a făcut declarații după cele 10 zile de la operația fiului ei.

Pe data de 28 decembrie, Leo de la Strehaia a trecut prin momente grele, după ce a suferit un accident vascular cerebral, chiar în timp ce era în spatele gratiilor, acolo unde își ispășește pedeapsa definitivă, pentru evaziune fiscală. Imediat după, Leo a fost transportat de urgență la un spital din Capitală și a fost operat.

Mama lui Leo de la Strehaia a făcut anunțul despre starea fiului ei

La 10 de zile de la operație, mama afaceristului a vorbit deschis și a spus care este starea lui de sănătate, în aceste momente.

„După operație, el nu s-a sculat. E tot cu fața în sus de 12 zile aproape. Stă tot cu fața în sus. De mâncat nu prea a mâncat, acum a mâncat două linguri de iaurt, o gură de banană. Nu prea e mâncare asta. Are un furtun, cu care îi dădea pe gât. Dorm în mașină de 10-12 zile la spital, că nu mă lasă niciunde. M-am rugat de paznici de am băgat mașina aici, de dorm în ea. Nu îmi dau accept acolo polițiștii, îl păzesc. Îmi mai spun și mie asistentele, femeile de serviciu cum se simte.

De 10 zile, prieteni, copilul meu stă doar pe spate și nu s-a sculat nici până acum în picioare. Numai pe spate, prieteni”, mărturisit mama lui Leo de la Strehaia pentru Wowbiz.ro.

Mesajul mamei lui Leo de la Strehaia

„Sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni! Să vă rugați pentru copilul meu, că e bolnav grav! Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier și au zis doctorii că numai cu operație scapă. Rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu, prieteni, care sunteți prieteni cu el!

Mă doare la suflet pentru el! Vă rog frumos să vă rugați, că, dacă vă rugați mai mulți, o să îi fie bine”, a spus femeia.

Mesajul prietenilor lui Leo de la Strehaia

De asemenea, prietenii acestuia, cei care au postat un clipul video în care fac anunțul, îi roagă pe toți cei care îl apreciază să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.

Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.

Mă rog la bunul Dumnezeu să îl ajute, să îi dea putere, că eu nu mai am cuvinte.

Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru el, că eu îl iubeam foarte mult, el chiar ținea la noi! El mi-a botezat copilul și a fost alături tot timpul de el și noi de el.

Știți, prieteni, foarte bine… cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”, a transmis unul dintre apropiații lui Leo de la Strehaia.

De ce era Leo de la Strehaia la închisoare

Leo de la Strehaia se afla în închisoare în momentul în care s-a produs accidentul vascular, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru că a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Publicat: 04 ian. 2023, 12:18 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă