Leo de la Strehaia se luptă între viață și moarte! A ajuns din penitenciar de urgență la spital

Publicat: 29 dec. 2022, 17:20 Autor: Camelia Vedete

Leo de la Strehaia se luptă între viață și moarte în aceste momente! El era în penitenciar, atunci când a făcut un accident vascular și a ajuns de urgență la spital.

Leo de la Strehaia se luptă între viață și moarte!

Familia și apropiații lui Leo de la Strehaia au cerut celor care îl cunosc și tuturor celor care vor să se roage pentru el, dezvăluind că acesta se luptă pentru viața lui în aceste momente. Mama lui Leo, Maria Mihai, a confirmat că starea fiului ei este foarte gravă și are nevoie de o operație.

Mesajul mamei lui Leo de la Strehaia

„Sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni! Să vă rugați pentru copilul meu, că e bolnav grav! Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier și au zis doctorii că numai cu operație scapă. Rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu, prieteni, care sunteți prieteni cu el!

Mă doare la suflet pentru el! Vă rog frumos să vă rugați, că, dacă vă rugați mai mulți, o să îi fie bine”, a spus femeia.

Mesajul prietenilor lui Leo de la Strehaia

De asemenea, prietenii acestuia, cei care au postat un clipul video în care fac anunțul, îi roagă pe toți cei care îl apreciază să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.

Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.

Mă rog la bunul Dumnezeu să îl ajute, să îi dea putere, că eu nu mai am cuvinte.

Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru el, că eu îl iubeam foarte mult, el chiar ținea la noi! El mi-a botezat copilul și a fost alături tot timpul de el și noi de el.

Știți, prieteni, foarte bine… cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”, a transmis unul dintre apropiații lui Leo de la Strehaia.

De ce era Leo de la Strehaia la închisoare

Leo de la Strehaia se afla în închisoare în momentul în care s-a produs accidentul vascular, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru că a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Publicat: 29 dec. 2022, 17:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă