Leo de la Strehaia, de nerecunoscut după ce a ieșit din închisoare! A stat trei luni la pat cu scutece: „Mi-am pierdut memoria”

Publicat: 16 sept. 2023, 00:31 Autor: Camelia Vedete

Leo de la Strehaia este de nerecunoscut după ce a ieșit din închisoare! A stat trei luni la pat cu scutece, după AVC-ul suferit și spune că și-a pierdut memoria.

Invitat în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”, Leo de la Strehaia a dezvăluit cum se simte în prezent. Acesta a precizat că în urma acestei probleme de sănătate din închisoare i-a fost afectată memoria și nu-și mai amintește multe lucruri care s-au petrecut în viața lui.

Leo de la Strehaia, de nerecunoscut după ce a ieșit din închisoare!

„Păi da, cum să nu simt probleme, mai uit, nu sunt în totalitate. Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea. Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni.

Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta.”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”.

A stat trei luni la pat cu scutece

„Am fost operat și a fost problema că eu știu când am ajuns la spital, în 20 decembrie, și eu când m-am trezit a fost 28 martie. 3 luni de zile.(…) În perioada asta nu am știu deloc de mine. Nu știu nimic ce am vorbit, ce s-a întâmplat, cum a fost.(…) Nu-și mai făceau efectul medicamentele, trebuia să mă opereze de urgență, dacă nu mă operau muream.

M-au operat aici și mi-au scos o parte din craniu, deci e o operație foarte dificilă. Mi-a scos o bucată din el, deci partea stângă eu aici nu o mai am, acum trebuie să preia funcțiile partea din dreapta. Am probleme cu echilibrul, nu pot să merg singur, eu nu mă descurc, nici la baie dacă merg singur nu pot să merg.”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia s-a luptat între viață și moarte!

Familia și apropiații lui Leo de la Strehaia au cerut celor care îl cunosc și tuturor celor care vor să se roage pentru el, dezvăluind că acesta se luptă pentru viața lui în aceste momente. Mama lui Leo, Maria Mihai, a confirmat că starea fiului ei este foarte gravă și are nevoie de o operație.

Mesajul mamei lui Leo de la Strehaia

„Sunt amărâtă, vai de capul meu, prieteni! Să vă rugați pentru copilul meu, că e bolnav grav! Are un cheag de la inimă care s-a dus la creier și au zis doctorii că numai cu operație scapă. Rugați-vă la Dumnezeu pentru copilul meu, prieteni, care sunteți prieteni cu el!

Mă doare la suflet pentru el! Vă rog frumos să vă rugați, că, dacă vă rugați mai mulți, o să îi fie bine”, a spus femeia.

Mesajul prietenilor lui Leo de la Strehaia

De asemenea, prietenii acestuia, cei care au postat un clipul video în care fac anunțul, îi roagă pe toți cei care îl apreciază să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.

Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.

Mă rog la bunul Dumnezeu să îl ajute, să îi dea putere, că eu nu mai am cuvinte.

Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru el, că eu îl iubeam foarte mult, el chiar ținea la noi! El mi-a botezat copilul și a fost alături tot timpul de el și noi de el.

Știți, prieteni, foarte bine… cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”, a transmis unul dintre apropiații lui Leo de la Strehaia.

De ce era la închisoare

Leo de la Strehaia se afla în închisoare în momentul în care s-a produs accidentul vascular, acolo unde își ispășește pedeapsa pentru că a fost găsit vinovat de evaziune fiscală.

Publicat: 16 sept. 2023, 00:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă