Mama lui Emily Burghelea a fost internată la ATI! Ce s-a întâmplat înainte să fie cerută în căsătorie

Publicat: 30 Oct. 2020, 15:44 Vedete

Emily Burghelea, fosta asistentă TV de la ”Acces Direct” și fostă concurentă la ”Bravo, ai stil!”, a povestit într-un interviu prin ce greutăți a trecut recent cu mama sa, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus.

Emily Burghelea a povestit pentru wowbiz.ro că mama sa a fost infectată cu noul coronavirus, iar din cauza faptului că starea de sănătate era gravă, a fost internată la Terapie Intensivă. Imediat după ce iubitul ei, Andrei, a cerut-o în direct în căsătorie, în emisiunea Teo Show, Emily a fost invitată în studio pentru a avea o discuție despre relație, carieră și cele întâmplate recent. Mama fetei a fost internată la ATI și a avut nevoie de plasmă.

„Am trecut prin multe chestii cu coronavirus și în special ea, ea ar trebui să fie conștientă legat de tema asta”, a spus iubitul.

„Am avut probleme destul de complicate. Mama mea a fost internată la ATI, tocmai au externat-o. Este acasă acum, a fost groaznit pentru că nu aveau locuri la ATI. Am trecut prin niște clipe groaznice, de neputință teribilă, nu știam cum să fac să o ajut. A avut coronoavirus, a trecut prin niște momente crâncene, i s-a făcut tratament cu plasmă. Noroc cu Dumnezeu, a reușit să îți revină, iar tratamentul a fost administrat la timp, iar treaba asta cu locurile de la ATI chiar e o mare problemă”, a declarat Emily Burghelea.

Emily Burghelea, cerută în căsătorie la TV!

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde nici nu a avut idee ce va urma, în direct. În timp ce se afla legată la ochi, răspunzând la întrebările celor doi prezentatori TV, fiind un joc, la final, s-a ”instalat” covorul roșu, s-au adus baloanele roșii și… iubitul ei s-a pregătit să îi pună întrebarea cea mare!

Emily Burghelea, când a auzit întrebarea din partea iubitului ei, Andrei, ”vrei să fii soția mea?”, fosta asistentă TV a rămas pur și simplu șocată inițial, apoi i-a revenit zâmbetul pe buze și, pe nerăsuflate, a țipat ”Da!”, în direct, la TV. Blondina s-a așezat în fața iubitului ei, în genunchi, și l-a îmbrățișat imediat. Andrei, viitorul soț al fostei concurente, a venit și cu un buchet de trandafiri roșii și unul alb, 21 în total.

Publicat: 30 Oct. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă