Emily Burghelea a fost cerută de soție, în direct! Primele imagini cu inelul de logodnă

Publicat: 29 oct. 2020, 14:40 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare pentru Emily Burghelea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!” și fosta asistentă a Mirelei Vaida, la ”Acces Direct”.

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, acolo unde nici nu a avut idee ce va urma, în direct. În timp ce se afla legată la ochi, răspunzând la întrebările celor doi prezentatori TV, fiind un joc, la final, s-a ”instalat” covorul roșu, s-au adus baloanele roșii și… iubitul ei s-a pregătit să îi pună întrebarea cea mare!

Emily Burghelea, când a auzit întrebarea din partea iubitului ei, Andrei, ”vrei să fii soția mea?”, fosta asistentă TV a rămas pur și simplu șocată inițial, apoi i-a revenit zâmbetul pe buze și, pe nerăsuflate, a țipat ”Da!”, în direct, la TV. Blondina s-a așezat în fața iubitului ei, în genunchi, și l-a îmbrățișat imediat. Andrei, viitorul soț al fostei concurente, a venit și cu un buchet de trandafiri roșii și unul alb, 21 în total.

Emily Burghelea a plecat de la ”Acces Direct”

„De când mi-am dat demisia am început să trăiesc în alt mod. Am fost dezorientată la început, agasată și speriată însă acum mă simt mai în formă ca niciodată. Sunt odihnită, încrezătoare și liniștită. Știu că am făcut ce trebuia. Am tras un semnal de alarmă. Mi-am făcut datoria de om. Mai departe nu este treaba mea. Adevărul adevărat este la mine. Am toate dovezile care demonstrează asta însă nu vreau să demonstrez nimic nimănui. Cine a avut ochi să vadă, a văzut! Cine nu, este o victimă a manipulării, din păcate. Not my business. Vreau să mai precizez ceva foarte important! Fără susținerea voastră nu aș fi reușit să depășesc perioada grea prin care am trecut. Nici nu vă imaginați cât a contat pentru mine fiecare mesaj de încurajare pe care l-am primit. Vă mulțumesc și o să vă mulțumesc mereu! Am filmat un vlog special pentru voi astăzi. Sper să reușesc să îl postez în seara aceasta, daca nu, mâine cu siguranță o să fie pe youtube. Acesta este felul meu de a vă arăta recunoștința. Sper să vă placa! Much love, Emily!”, a spus fosta asistentă TV .

Sursă foto: Captură video youtube

Publicat: 29 oct. 2020, 14:40 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă