Mamă atât de beată, încât a căzut pe drum. Fiul îi ține sticla. Reacția fiicei

Publicat: 15 sept. 2019, 12:56 Autor: D. C. Life
Mamă atât de beată, încât a căzut pe drum. Fiul îi ține sticla. Reacția fiicei

Scene cumplite au fost surprinse de un localnic într-o comună din Călărași. O femeie este atât de beată, încât se prăbușește pe marginea drumului.

Mamă beată a căzut pe drum. Fiul ei, aflat lângă ea, îi ține sticla de bere.

Mamă beată a căzut pe drum

Culmea, ea i se plânge bărbatului că nu are bani să-și ducă fiul la școală. Momenul a fost surprins în comuna Tămădău Mare, județul Călărași. Femeia este atât de beată, încât se chinuie să se țină pe picioare, apoi cade și cu greu reușește să se ridice și să-și continue drumul. Alături se află și fiul ei, care îi ține sticla de băutură – un PET de 2 litri de bere.

Mamă beată a căzut pe drum

Localnicul care a filmat totul îi spune să nu mai bea. Femeia, vizibil deranjată că i se atrage atenția, încearcă să lege câteva cuvinte și se plânge că n-are bani să-și ducă fiul la școală. „Și banii îi dai pe bere? Așa puțin câștigi și dai pe bere?”, îi dă replica bărbatul. Femeia se scuză și spune că, de fapt, e suc în PET.

Apoi ea ajunge pe un drum mai mare al comunei, acolo unde e întâmpinată de fiica ei. Fata începe să țipe la ea: „Iar ai băut??”. Adolescenta gesticulează nervoasă și-i spune: O să se aleagă praful de tine!”.

O mamă din comuna Tămădău Mare, județul Călărași, cunoscută drept fata lui Dude, este filmată în timp ce nu se poate ține pe picioare. Femeia este beată-turtă. Alături de ea se află un copil, de nici 6 ani, care-i ține sticla de băutură, mai precis un PET de 2 litri de bere. Știrea a fost făcută publică de mai multe posturi centrale de televiziune, în urmă cu o oră. Imaginile au fost filmate de un localnic.

Publicată de Marin Badea pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

Publicat: 15 sept. 2019, 12:56 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă