Majda s-a autoizolat, după ce Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus: ”Am anunțat DSP”

Publicat: 19 Jun. 2020, 13:50 Vedete

Majda, colega de platou a lui Andrei Ștefănescu, a luat decizia de a se autoizola, după ce prezentatorul de la ”Showbiz Report” a fost confirmat cu noul coronavirus

”Sunt în carantină izolată acasă. Mă simt foarte bine, n-am absolut niciun simptom specific acestui virus. Nu strănut, nu tușesc, dar respect procedurile legale. Am anunțat DSP că am intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv. Am declarat că sunt izolată”, a spus Majda la Antena Stars, potrivit Spynews.

Majda se află singură acasă, fiica ei fiind la bunică. Așa cum spune și vedeta, va fi greu în izolare, însă trebuie să se respecte procedura, pentru binele tuturor.

”Fiica nu e izolată cu mine. Ea se află la mama mea. O sa fie greu. Ea e o persoană matură și înțelege tot ce se întâmplă. (…) A înțeles foarte bine că trebuie să stăm departe una de cealaltă. O sa ne vedem non-stop pe facetime. Mie îmi este puțin mai greu că stau departe, dar sănătatea e importantă”, a mai spus vedeta.

Andrei Ștefănescu, infectat cu noul coronavirus! Prezentatorul, testat după ce s-a aflat că doi dintre colegii săi de platou sunt infectați

După Ozana Barabancea și Marcel Pavel, prezentatorul Andrei Ștefănescu a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Andrei Ștefănescu este asimptomatic și aștepată momentan rezultatele celui de-al doilea test.

Prezentatorul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta s-a testat după ce Ozana Barabancea și Marcel Pavel, invitați în emisiunea lui, au fost și ei testați pozitiv pentru COVID-19, potrivit gândul.ro

Ozana Barabancea a refuzat să comenteze informația: ”Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”.

Marcel Pavel a fost foarte activ în ultimele săptămâni, dar de câteva zile o tuse seacă îi dădea bătăi de cap. Interpretul nu s-a îngrijorat în primă fază, chiar el declarând într-o emisiune faptul că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, însă familia lui nu acuzase nicio problemă.

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat miercuri dimineață Marcel Pavel.

Publicat: 19 Jun. 2020, 13:50 Vedete
Pe aceeași temă