Madonna folosește un tratament dezgustător pentru a întârzia îmbătrânirea!

Publicat: 25 nov. 2019, 12:11 Autor: Elena Vedete
Madonna folosește un tratament dezgustător pentru a întârzia îmbătrânirea!

Toată lumea o laudă pe Madonna pentru forma extraordinară în care este, la cei 61 de ani pe care i-a împlinit în august, însă puţini sunt cei care ar fi dispuşi să facă sacrificiile ei. 

Recent, Madonna a publicat un clip, pe Instagram, care i-a scandalizat pe unii dintre fanii ei. Cântăreaţa a dezvăluit două dintre secretele sale de înfrumuseţare şi anume, hidratarea cu urină după baia în gheaţă. ”Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă, spune Madonna, înainte de a sorbi dintr-o ceaşcă plină cu lichid galben.

Se pare că această terapie ar fi excelentă pentru întinerirea tenului şi pierdere în greutate, asigură cântăreaţa de 61 de ani. În plus, Madonna spune că astfel se recuperează fizic după concertele extenuante.

Mai mult decât atât, Madonna petrece în sală cel puțin două ore pe zi, timp de șase zile pe săptămână. Ea alternează Yoga și Pilates cu o varietate de alte sporturi, cum ar fi: karate, înot, haltere, alergare, ciclism și ocazional călărie. În plus, să nu uităm de ședințele intensive de cardio, când își pregătește momentele de dans pentru concerte.

Publicat: 25 nov. 2019, 12:11 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă