Incredibil! Madonna și-a făcut implanturi în fesiere la 61 de ani

Publicat: 18 May. 2020, 15:08 Vedete

Madonna e chiar ”regina” tuturor posibilităților! Ajunsă la o vârstă înaintată, nu se lasă deloc și se întreține cum o fac tinerele de 20 de ani!

A ajuns la vârsta de 61 de ani, dar nu se lasă niciodată mai prejos! Madonna și-a făcut implanturi în fesiere, chiar dacă este trecută de a doua vârstă. Mai mult decât atât, chiar anul trecut s-au făcut speculații în presa străină că și-ar fi mărit fesele.

Dar, acum e o ”premieră”, căci și-a obținut un posterior de milioane. Artista celebră a primit numeroase aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor.

View this post on Instagram

Finally going to get my regenerative treatment for my missing cartilage!! I would be jumping up and down if i could after 8 months of being in pain. 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻! Wish me Luck! 🙏🏼

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna a fost infectată cu Covid-19

Vestea că Madonna s-a infectat cu noul coronavirus a venit ca un şoc pentru showbiz-ul internațional! Artista a le-a povestit fanilor săi pe reţelele de socializare cum se simte în prezent. Dacă în urmă cu puțin timp Madonna declara fără nicio urmă de îngrijorare faptul că nu se teme de coronavirus, se pare că artista nu a scăpat de acesta.

“Mi-am făcut testul zilele trecute și am descoperit că am anticorpii. Așa că mâine o să scot mașina și merg la plimbare prin oraș. O să las fereastra jos și o să respir aerul plin de COVID-19”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

De curând, starul internațional a declarat că a fost bolnavă de coronavirus în Paris, pe vremea în care turneul său lua sfârșit, mai exact, în urmă cu mai bine de șapte săptămâni.

Artista și-a liniștit fanii şi le-a transmis faptul că acum nu mai este bolnavă și că starea sa de sănătate acum, este foarte bună.

„În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu. La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”, a scris Madonna pe contul său de Instagram.

Publicat: 18 May. 2020, 15:08 Vedete
Pe aceeași temă