Madalin Voicu a divortat si a platit scump decizia! Cati bani i-a luat pictorita cu care a fost insurat

Publicat: 12 Dec. 2018, 12:40 Vedete

Pe 29 decembrie 2017, Madalin Voicu a depus actele de divort la Judecatoria Sectorului 1.

Madalin Voicu isi vede fiii 2 weekenduri pe luna

Madalin Voicu a divortat si a platit scump decizia! Cati bani i-a luat pictorita cu care a fost insuratLa un an de la depunderea actelor, judecatorii au decis ca Madalin Voicu sa petreaca 2 weekenduri pe luna cu baietii sai. Ii va lua pe micuti vinerea, la ora 16, si ii va tine pana duminica, la ora 18. Pe timpul vacantei de vara, copiii vor petrece o luna la tatal lor.

Vacanta de iarna va fi impărtita intre cei doi parinti. Madalin Voicu ii tine in prima parte, pana pe 30 decembrie, si Carmen ii tine in a doua parte, pana pe 13 ianuarie. In plus, Carmen va primi si 2.500 de lei, adica 550 de euro ca pensie alimentara.

Madalin Voicu plateste 2.500 lei pensie alimentara

Madalin Voicu a divortat si a platit scump decizia! Cati bani i-a luat pictorita cu care a fost insurat”Majorează pensia de întreţinere datorată de reclamantul-pârât conform convenţiei de divorţ, de la 2.500 lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat, pentru ambii copii, urmând a fi calculat exclusiv în raport de veniturile cu caracter permanent”, se arată în decizia de pe portal.

Madalin voicu are 7 copii cu cinci femei. Fostul politician are doi băieţi cu Carmen Olteanu, pe Ştefan (9 ani) şi pe Ion (7 ani), doi copii cu fosta soţie, Adriana, pe Ioana (30 de ani) şi pe Tudor (27 de ani), pe Mădălin Voicu Junior (46 de ani), dintr-o relaţie anterioară, şi încă doi băieţi nerecunoscuţi, stabiliţi în străinătate, proveniţi tot din iubiri pasagere.Madalin Voicu a divortat si a platit scump decizia! Cati bani i-a luat pictorita cu care a fost insurat

« Pagina anterioară

Publicat: 12 Dec. 2018, 12:40 Vedete
Pe aceeași temă