Lună Plină în zodia Pești. Ce trebuie să faci în noaptea asta pentru ca visurile tale să devină realitate

Publicat: 14 Sep. 2019, 15:51 Life
Lună Plină în zodia Pești. Ce trebuie să faci în noaptea asta pentru ca visurile tale să devină realitate

Luna Plină se petrece în zodia Pești pe data de 14 septembrie. Contextul astrologic al momentului de Lună Plină este unul extraordinar de impactant, fiind foarte multe planete implicate, prin urmare influența sa va fi pe măsură.

Lună Plină în zodia Pești. Luna Plină este un moment de încheiere, de culegere a roadelor, iar această Lună Plină în zodia Pești va încheia o etapă deschisă la începutul lunii martie 2019, atunci când s-a format Luna Nouă în aceeași zodie Pești.

Lună Plină în zodia Pești

În următoarele două săptămâni vom elimina principii, situații, persoane din viața noastră care nu sunt în acord cu ceea ce noi ne dorim și avem nevoie.

Lună Plină în zodia Pești

Contextul astrologic în care se formează o lunație este deosebit de important pentru că el exemplifică tendințele generale pentru toți nativii.

Luna vorbește despre emoțiile noastre, despre universul nostru interior, este o imagine a sufletului nostru, iar atunci când se află în zodia Pești, zodie mistică, intuitivă, sensibilă, se simte minunat, este o poziție mai mult decât favorabilă și, implicit, ne face să ne manifestăm trăirile interioare cu mai multă ardoare.

Luna Plină se petrece întotdeauna în opoziție cu Soarele, energia și personalitatea noastră, iar acum se află în zodia parteneră, în Fecioară. Ei bine, această opoziție întotdeauna va cere echilibru, iar de această dată cere echilibru între lumea noastră interioară, psihică (Peștii) și lumea exterioară, raționamentul și gândirea, analiza (Fecioara), între lumea spirituală și lumea materială, fizică.

Citeste mai multe aici.

Publicat: 14 Sep. 2019, 15:51 Life
Pe aceeași temă