Lumea showbiz-ului e mai săracă! Barbara „B.” Smith a murit!

Publicat: 24 feb. 2020, 15:14 Autor: Elena Arhiva
Lumea showbiz-ului e mai săracă! Barbara „B.” Smith a murit!

Barbara „B.” Smith, un model ce a devenit restaurator, autor și guru de lifestyle, a murit sâmbătă la 70 de ani, a anunțat soțul ei într-o postare pe Facebook.

Potrivit familiei, cauza decesului femeii a fost debutul precoce al bolii Alzheimer. New York Daily News a numit-o pe Smith „una dintre cele mai importante povești de viață din toate timpurile ale afro-americanilor”.

Motto-ul ei, cunoscut în toată lumea, „Orice ai face, fă-o cu stil!” a fost și expus, pentru a o onora, la Muzeul Național de Istorie și Cultură a Afro-Americanului Smithsonian. Barbara „B.” Smith și soțul ei au condus cercetările bolii Alzheimer în rândul oamenilor de culoare.

De-a lungul vieții sale, „B.” Smith a fost câștigătoarea mai multor premii, printre care și un silver Spoon Award în 2012, după ce a deschis trei restaurante B. Smith: pe Theatre Row din Manhattan; în Sag Harbor, New York; și încă unul la Washington, scrie divahair.ro.

Totodată, Barbara „B.” Smith a apărut pe copertile a nenumărate reviste și a devenit una dintre primele femei de culoare care a ținut coperta Mademoiselle, în iulie 1976. A apărut în reclame TV pentru Mercedes-Benz și a ocupat funcția de purtător de cuvânt pentru Verizon, Colgate-Palmolive și pentru linia de condiment Lawry McCormick.

Publicat: 24 feb. 2020, 15:14 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă