Lovitură grea pentru Iulia Vântur! Salman Khan a recunoscut că a înșelat: ”Am fost prins. Sunt prost!”

Publicat: 23 Sep. 2021, 20:56 Vedete

Lovitură grea pentru Iulia Vântur! Iubitul ei, Salman Khan, a recunoscut că îi este greu să rămână fidel. Dovadă o face și faptul că a fost părăsit înainte de a se căsători. Totul s-a întâmplat după o relație de 10 ani. 

Viața privată a actorului Salman Khan a fost la fel de melodramatică precum filmele în care joacă. Una dintre relațiile sale cunoscute a fost cu actrița Sangeeta Bijlani. Au fost iubiți timp de aproape 10 ani și au fost chiar pe punctul de a se căsători. După ce s-au despărțit, Sangeeta a renunțat la carieră în Bollywood. Ea și Salman au rămas însă în relații cordiale.

Întrebată de jurnaliștii de la Times of India despre cum a menținut o prietenie cu Salman de-a lungul anilor, ea a declarat: „Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”.

Salman Khan a recunoscut că a înșelat

Invitat recent la un eveniment, Salman a vorbit și despre relația cu Sangeeta și cât de aproape a fost să să se căsătorească cu ea.

A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a spus el.

Când jurnalistul l-a întrebat dacă nunta a fost oprită când ”a fost prins”, actorul a încercat să ocolească întrebarea: „Da, cam așa ceva.” Dar a recunoscut! „Am fost prins. Sunt prost„. Apoi și-a schimbat subit discursul și a spus: „Despre ce vorbești??

Sangeeta a debutat la Bollywood în 1987 cu Qatil, alături de Aditya Pancholi. A apărut și în filme precum Tridev, Hathyar și Jurm. Salman a fost văzut ultima dată în Radhe: Your Most Wanted Bhai. Sangeeta a menționat că se așteaptă să revină, de preferință prin emisiuni web, deoarece acesta pare să fie ceea ce atrage publicul.

Publicat: 23 Sep. 2021, 20:56 Vedete
Pe aceeași temă