Nu s-a inventat încă un sutien pentru Loredana Groza! Astăzi a arătat pe TV mai mult decât și-ar fi dorit

Publicat: 04 nov. 2019, 11:52 Autor: Loredana News 3

Decolteul Loredanei Groza a ajuns în ultima perioadă mai celebru decât alpaca lui Marian Godină, iar asta nu e ușor. Frumoasa blondă mai are puțin și împlinește 50 de ani, însă ceva, sau cineva, a făcut-o renască din propria-i cenușă, pentru că arată be-ton! Mai puțin când exagerează cu decolteul. 

 

 

Loredana Groza nu își arată vârsta și are o formă fizică de invidiat. Așa s-a prezentat vedeta în fața fanilor la o emisiune TV. Artista poartă un decolteu amețitor, iar sânii stau să se vadă de tot.

Loredana Groza s-a pozat într-o ipostază de infarct

În vârstă de 49 de ani, Loredana Groza și-a lăsat fără cuvinte apropiații și fanii astăzi! Și asta după ce îndrăgita cântăreață a făcut publică o fotografie în care apare într-o ipostază de infarct. După cum puteți vedea în poza de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, vedeta s-a pozat în oglindă în timp ce purta lenjerie intimă sexy și avea ridicat puloverul ridicat astfel încât să i se vadă atât abdomenul tonifiat, cât și sânii.

Loredana Groza pune accent pe decolteu în ultima vreme. După „Gala din inimă pentru viitor”, din urmă cu două săptămâni, la care a făcut furori într-o rochie neagră cu vedere la sâni, artista mai punctează o apariţie de infarct. Este vorba despre cea de la filmările „Dependenţa mea”, cel mai nou clip al ei în care a purtat o ţinută formată dintr-un corset extrem de decolat cu mâneci din dantelă şi plasă în partea de jos.

„Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana”, spunea artista în urmă cu doar câteva zile când şi-a anunţat colaborarea cu trupa Voltaj.

 

Publicat: 04 nov. 2019, 11:52 Autor: Loredana News 3
Pe aceeași temă