Loredana Groza, criticată de Iulia Albu! ”Soacra mea are ceva de genul”

Publicat: 09 Oct. 2020, 15:57 Vedete

Criticul de modă Iulia Albu a luat în ”vizor” o ținută pe care artista Loredana Groza a purtat-o. Iar comentariul a fost, cu adevărat, unul ”siropos”, căci Iulia Albu a spus că și soacra ei ”are ceva de genul”.

Loredana Groza este, într-adevăr, o femeie cu forme voluptoase, merge la sală și are grijă de mănâncă. Fotografia despre care vorbește Iulia Albu este una în care cântăreața apare îmbrăcată în lenjerie intimă și într-un kimono turcoaz, subțire, de vară. Artista s-a fotografiat sexy lângă un copac, iar imaginea a strâns peste 11.000 de aprecieri.

“Măi, soacra mea are ceva de genul… nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez. Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu, în direct în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, arată Cancan.

View this post on Instagram

Sunset in Danube Delta☀️🌊🦋 Pe la chindie #serenity #hot #danubedelta #romania #septembervibez #agurida❌❌

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on

Ce cadou a primit Loredana Groza de ziua ei

În data de 10 iunie 2020, frumoasa artistă Loredana Groza a împlinit vârsta de 50 de ani. Iar cadoul primit a fost pe măsură! Cântăreața și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, dar și cadoul primit este, într-adevăr, unul destul de scump! Loredana Groza nu doar că s-a bucurat de flori, dar a primit și un inel masiv din aur.

”Nu-mi pasă câți ani ai sau câți ani am…Noi trăim în același timp”, zice ea pe Instagram. Evident, Lori a continuat să posteze imagini foarte sexy pe rețelele de socializare și chiar a fost copleșită cu multe mesaje, urări de bine de ziua ei de naștere, dar și comentarii siropoase la adresa ei

Sursă foto: Arhivă Ciao, Cancan

Publicat: 09 Oct. 2020, 15:57 Vedete
Pe aceeași temă