Loredana Chivu sfidează marii milionari ai României cu o mașină de 300.000 de euro!

Publicat: 21 Apr. 2022, 11:54 Vedete

După ce în urmă cu doar câteva zile le-a arătat abonaților ei de pe Instagram că și-a cumpărat haine și parfumuri de peste 10.000 de euro, fosta asistentă TV a ”plusat” cu o apariție care ar face invidioși mulți milionari din România!

Felul în care Loredana Chivu face bani nimeni nu știe exact, cert este că nu duce lipsă de ei! Ba chiar sunt milionari mulți în România care nu trăiesc la nivelul blondei care face des vacanțe în zona Dubai. Ultima aroganță pe care Chivu a făcut-o este la nivel de automobile.

După ce a surprins cu un Lamborghini Urus, fosta asistentă TV pare că s-a plictisit de acest bolid. Așa s-a orientat către ceva mai select. Un Rolls Royce Wraith de 350.000! Paparazzi au surprins-o în timp ce conducea „bijuteria” pe patru roți.

În ultima perioadă, fosta asistentă TV a devenit rezervată cu viața ei, însă lucrurile par să se desfășoare destul de rapid. Pe plan amoros pare să-i meargă bine, deși refuză să dezvăluie dacă e sau nu într-o relație. Însă cadourile sunt nelipsite! Pe lângă haine, poșete și alte „mici” accesorii, blondina pare să se fi „înnoit” și cu o „bijuterie” pe patru roți. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Loredana Chivu cere despăgubiri pentru posteriorul ”putrezit”

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul.

Publicat: 21 Apr. 2022, 11:54 Vedete
Pe aceeași temă