Cât de mult s-a îngrășat Loredana Chivu. Problemele de sănătate și-au pus amprenta pe silueta ei

Publicat: 22 ian. 2022, 12:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Loredana Chivu și-a arătat, fără să vrea, formele care au devenit ușor …plinuțe. S-a întâmplat zilele trecute, când fosta asistentă TV a trebuit să plece urgent de acasă, pentru a ridica niște colete. 

Distanța nu a fost lungă, a ajuns, a încărcat, apoi a revenit acasă. Unde a început treaba. Și-a dat jos haina de blană, pentru a-i fi mai lejer la transport. Apoi a pus mâna pe cutii.

În ajutor i-a sărit paznicul blocului. I s-a rupt inima bietului om atunci când a văzut-o pe Loredana trudind din greu. În doi timpi și trei mișcări lângă ea a fost și a pus mâna și el. A încărcat pe brațe cât a putut și, în scurt timp, Loredana Chivu avea coletele în locuință. I-a mulțumit celui care i-a făcut munca mai ușoară, apoi a trecut la desfăcut pachetele.

Chiar dacă a mai pus ceva pe ea, Loredana Chivu rămâne o bombă-sexy! Fosta asistentă TV s-a îngrășat, dar nu din neglijență! Chiar ea a dezvăluit cauza. Problemele de sănătate!

„M-am îngrășat, dar nu acum, ci prin octombrie, când am ieșit din spital, când am mai avut și altă problemă de sănătate. Luasem câteva kilograme, dar, ceea ce nu știe lumea, și asta mă face iar să spun că oamenii sunt puțini ignoranți, înainte să-și dea cu părerea, este că eu am avut probleme reale de sănătate”, a explicat Loredana. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Ce despăgubiri cere pentru posteriorul ”putrezit”

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu și-a “renovat” posteriorul, printr-o intervenție de injectare fesieră. A repetat procedura și în aprilie 2021, doar că a fost un eșec total, în principal din cauza faptului că unul dintre medici ar fi folosit substanțe ieftine pentru „siliconare”.

Ulterior, fesele blondinei s-au “topit”, pur și simplu, iar între părțile implicate a început un proces dur, ex-asistenta TV cerând daune de 300.000 de euro.

În tot acest timp, Loredana Chivu încearcă, pe cât posibil, să-și continue viața și să-și “recupereze” posteriorul.

Publicat: 22 ian. 2022, 12:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă